Υγεία

10 Ιουλίου 2024 11:51

Καταγγελία - Θεσσαλονίκη: Ασθενής βίασε νοσηλευόμενη σε θεραπευτικό κέντρο

Διάβασέ μου το...

Για βιασμό της, από έτερο νοσηλεύομενο στο ίδιο κέντρο αποθεραπείας έκανε λόγο η καταγγελία της γυναίκας. Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

Καταγγελία - Θεσσαλονίκη: Ασθενής βίασε νοσηλευόμενη σε θεραπευτικό κέντρο
-


Περιθαλπόμενος σε ιδιωτικό κέντρο απεξάρτησης, στη Θεσσαλονίκη, κατηγορείται ότι βίασε άλλη περιθαλπόμενη του ίδιου κέντρου. Το περιστατικό, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέβη στις αρχές του μήνα, όταν ο κατηγορούμενος, ηλικίας 31 ετών, κατά τη διαμονή του στο θεραπευτικό κέντρο, εισήλθε στο δωμάτιο της 32χρονης παθούσας, όπου με χρήση βίας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ως δράστης φέρεται ένας υπήκοος Κύπρου και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό. Η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού για το αδίκημα του βιασμού

Έπειτα από μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, για το αδίκημα του βιασμού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις αρχές Ιουλίου, ο 31χρονος κατά τη διαμονή του σε ιδιωτικό θεραπευτικό κέντρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εισήλθε στο δωμάτιο 32χρονης ημεδαπής και με τη χρήση βίας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα – Καραμανδάνειο: Οι ζημιές από την φωτιά (εικόνες)

Ο Κασσελάκης καλεί πολίτες σε συνάντηση χωρίς ραντεβού

ΗΠΑ - Μητσοτάκης: Επαφές και μηνύματα πριν το ραντεβού με τον Ερντογάν (βίντεο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ