Κοινωνία

10 Ιουνίου 2024 17:21 Τελευταία ενημέρωση : 10 Ιουνίου 2024 20:43

Πύργος - Δολοφονία 11χρονης: Ομολόγησε ο 37χρονος θείος της

Διάβασέ μου το...

Ομολόγησε ένας 37χρονος, ο οποίος είναι θείος της 11χρονης, για την δολοφονία. Που την ''είδαν'' για τελευταία φορά και τι θα εξετάσει ο ιατροδικαστής.

Πύργος - Δολοφονία 11χρονης: Ομολόγησε ο 37χρονος θείος της
-

 Ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος είναι θείος του κοριτσιού ομολόγησε για την δολοφονία της 11χρονης από τον Πύργο.

Τα στελέχη της  ασφάλειας στην Πάτρα είδαν σε υλικό από κάμερα ασφαλείας  την 11χρονη να επιβιβάζεται  στο αυτοκίνητο  του θείου της. Το κοριτσάκι βρέθηκε στις 15:45 σε ένα χωράφι ανάμεσα στα Λέχαινα και την Αρετή. Φαίνεται πως έχει χτυπηθεί με κατσαβίδι.

Ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει την σορό του κοριτσιού θα αποφανθεί αν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση.

Πύργος Δολοφονία 11χρονης

Εικάζεται ότι το κίνητρο του δράστη ήταν σεξουαλικό χωρίς ο ίδιος να το έχει ομολογήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι θείος του κοριτσιού, είναι εξάδελφος της μητέρας και κουμπάρος της οικογένειας. Αυτός μετά την ομολογία του, υπέδειξε στους αστυνομικούς το χωράφι με τις καλαμιές, όπου την είχε σκοτώσει και  εγκαταλείψει.

Έχει  απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές καθώς είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικου κοριτσιού κάτω των 15 ετών. Είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση αλλά παρόλα αυτά ήταν έξω με περιοριστικούς όρους να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.  

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής. Για την εξαφάνισή της είχε ενεργοποιηθεί και ο μηχανισμός amber alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει ότι «από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας».

Πύργος Δολοφονία 11χρονης

Το χρονικό 

Η οικογένεια της 11χρονης Βασιλικής το βράδυ της Κυριακής είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι του 37χρονου "κουμπάρου". Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η 11χρονη του είχε πει: "Το αυτοκίνητο σου θείε είναι πολύ βρώμικο, θέλει πλύσιμο, άμα θες να στο πλύνω".

Μετά την επίσκεψη ο δράστης βγήκε από το σπίτι, βρήκε το παιδί στον δρόμο και το έβαλε στο αυτοκίνητο. Φαίνεται να την πήγε στο χωράφι που βρέθηκε νεκρή. Εκεί πιθανόν προσπάθησε να την βιάσει, το παιδί αντιστάθηκε και το σκότωσε, ή το βίασε και φοβούμενος ότι η 11χρονη θα τον αποκαλύψει την σκότωσε. Σημειώνεται ότι ο δράστης μετά την "εξαφάνιση" και τις αναζητήσεις των γονιών έκανε κοινοποίηση στο facebook την ειδοποίηση της εξαφάνισης της μικρή του ABER ALERT.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ευρωεκλογές 2024: Τα “μεγάλα ονόματα” που έμειναν “εκτός”

ΕΛΣΤΑΤ – πληθωρισμός: Υποχώρησε τον Μάιο

Ευρωεκλογές - Εύβοια: Πέθανε περιμένοντας να ψηφίσει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ