Κοινωνία

04 Ιουνίου 2024 07:29

Πήλιο: Πυροβολισμοί και βρισιές μεταξύ γειτόνων

Διάβασέ μου το...

Σοβαρό περιστατικό μεταξύ γειτόνων στο νότιο Πήλιο. Η αφορμή που οδήγησε τους δύο γείτονες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Πήλιο: Πυροβολισμοί και βρισιές μεταξύ γειτόνων
-

Με την καραμπίνα του ξεσήκωσε ένα ολόκληρο χωριό στο Νότιο Πήλιο πυροβολώντας στον αέρα, έξω απο το σπίτι του γειτονά του, ένας 55χρονος την περασμένη Κυριακή … γιατί δέχτηκε αγωγή για μια αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή.

Ο 55χρονος τεχνίτης μάλωσε με τον 75χρονο γειτονά του για μια αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή που έστησε στην αυλή του, γεγονός που ενόχλησε τον ηλικιωμένο, ο οποίος φέρεται να τον “κάρφωσε” και στην Πολεοδομία. Ο 55χρονος έλαβε την κλήση την περασμένη Παρασκευή και μόλις ο 75χρονος εμφανίστηκε την Κυριακή στο εξοχικό του, δημιουργήθηκε το επεισόδιο.

Άρπαξε την καραμπίνα του, πήγε στην διπλανή αυλή και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Εβριζε “θεούς και δαίμονες” και “εκτόξευε” απειλές με τον 75χρονο τρομοκρατημένο να κλειδαμπαρώνεται μέσα στο σπίτι του και να καλεί την Αστυνομία. Οι δύο γείτονες μέχρι πριν ένα χρόνο διατηρούσαν καλές σχέσεις, ενώ ο 55χρονος φρόντιζε το εξοχικό του 75χρονου που ζει μόνιμα στην Αθήνα, καθώς τους χωρίζει μια μεσοτοιχία. Μόλις όμως έλαβε την κλήση για το δικαστήριο σήκωσε το χωριό στο πόδι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα , μέσα στην αυλή του γείτονα, ο οποίος όταν έφτασε η Αστυνομία κατέθεσε μήνυση για απειλή και εξύβριση. Ο 55χρονος κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και οι δύο μαζί οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, από όπου ζήτησαν προθεσμία για αύριο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: gegonota.news

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 4 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Γάζα: Οι ΗΠΑ καλούν τον ΟΗΕ να στηρίξει το ισραηλινό σχέδιο για κατάπαυση του πυρός

Σελήνη: Η Κίνα πήρε δείγματα από τη “σκοτεινή πλευρά” της (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ