Κοινωνία

24 Μαΐου 2024 16:57

Θεσσαλονίκη – Fly Over: Ενίσχυση της Τροχαίας με αστυνομικούς

Διάβασέ μου το...

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης ενισχύεται με επιπλέον 100 αστυνομικούς. Οι ανακοινώσεις Χρυσοχοΐδη.

Θεσσαλονίκη – Fly Over: Ενίσχυση της Τροχαίας με αστυνομικούς
-

Την ενίσχυση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης με επιπλέον 100 αστυνομικούς ώστε να ριχτούν στη μάχη για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στους δρόμους της πόλης που έχει επιβαρυνθεί και λόγω κυρίως του flyover ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο, Στέλιο Αγγελούδη.

«Οι παρεμβάσεις της Τροχαίας θα γίνονται έτσι ώστε η κυκλοφορία να διεξάγεται πιο ομαλά και με τρόπο που θα διευκολύνει κατά το δυνατόν τους πολίτες», είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Επιπλέον, σημείωσε πως από τη στιγμή που ο ίδιος ανέλαβε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι δυνάμεις της Θεσσαλονίκης έχουν ενισχυθεί με 530 άτομα, που συγκροτούν τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας ώστε, όπως είπε, «όλοι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, η αυτοδιοίκηση, οι κάτοικοι των πόλεων, των γειτονιών, θα νοιώσουν ότι γίνεται μια προσπάθεια για να διασφαλίσουμε αυτό το μεγάλο αγαθό της ασφάλειας. Αυτή είναι η αποστολή μου, αυτή είναι η αποστολή μας, αυτή είναι η δέσμευση του Πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα την υλοποιήσουμε μέχρι κεραίας. Η παρουσία μου σήμερα είναι ένα στοίχημα ότι η πόλη της Θεσσαλονίκης και το πολεοδομικό συγκρότημα το ευρύτερο, με όλους τους γειτονικούς δήμους, θα είναι μια ασφαλής πόλη. Να έχουμε ασφαλείς γειτονιές».

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης -  Στέλιος Αγγελούδης

Παράλληλα, ανακοίνωσε τη μεταστέγαση του Α.Τ Λευκού Πύργου σε νέο κτήριο, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες, αλλά και να εξυπηρετούνται πιο άμεσα και αποτελεσματικά οι πολίτες.

Επίσης, προανήγγειλε τα εγκαίνια του τρίτου Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. «Είναι νίκη για μας το γεγονός ότι κάθε μέρα αυξάνονται οι καταγγελίες. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγουν στόματα ότι πίσω από τις κλειστές πόρτες, όπου υπήρχε κακοποίηση, ανοίγουν, και ανοίγουν καταγγελίες, συλλαμβάνονται πάρα πολλοί δράστες, που αποτελεί μια πολύ σημαντική πρόοδο για την κοινωνία μας».

Ειδήσεις σήμερα: 

ΔΟΥ Χαλκίδας - Θύμα του κυκλώματος: Δρούσαν σαν μαφία (βίντεο)

Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Το Ισραήλ να σταματήσει την επίθεση στη Ράφα

Τραμπ: η δημοσκοπική άνοδος και ο “στρατός των μεταναστών”


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ