Κοινωνία

20 Μαΐου 2024 08:52

Έγκλημα στην Χαλκίδα - Τάρτης: την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα" ο δικηγόρος της οικογένειας της 63χρονης, Αθανάσιος Τάρτης.

Έγκλημα στην Χαλκίδα - Τάρτης: την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι (βίντεο)
-

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται για το έγκλημα στην Έυβοια, με την 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα", μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος αλλά και οικογενειακός φίλος σχετικά με την υπόθεση.

“Δεν ξέρω αν ο δράστης ήξερε για το θύμα γιατί και το δωμάτιο που ερευνήθηκε από τον δράστη ήταν αυτό της εντολέως μου, δηλαδή της κόρης του θύματος. Η λέξη ερευνήθηκε δεν είναι σωστή γιατί ήταν σα να έχει πέσει βόμβα”, είπε αρχικά ο δικηγόρος σχετικά με το κατά πόσο ήταν γνωστός του θύματος ο δράστης.

“Ο δράστης δεν πρόλαβε να πάει να ψάξει και στα υπόλοιπα δωμάτια καθώς έγινε αντιληπτός από το θύμα” είπε στη συνέχεια.

“Η εντολέας μου εκτός από τη δουλειά της σε εργοστάσιο, είχε και μία παράλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα, οπότε είναι πολύ πιθανό να θεωρούσαν ότι κρατά μετρητά στο σπίτι”, είπε.

Ο κ. Τάρτης ανέφερε ακόμη πως “η έκκληση της κόρης είναι πραγματικά όποιος γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθεί ο δράστης”.

Σχετικά με το σενάριο το ότι ο δράστης είναι από το κοντινό περιβάλλον, είπε ότι είναι ένα σενάριο που εξετάζεται και πως το θύμα αναγνώρισε τον δράστη.

“Όταν είδε ότι δεν είχε πεθάνει η γυναίκα όταν την έριξε από τη σκάλα, πήγε και την αποτέλειωσε με το μαχαίρι” περιέγραψε.

Τέλος ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί απειλές η εντολέας του ή κάτι που να της κίνησε την προσοχή, αλλά οι αρχές τον ενημέρωσαν πως το έγκλημα έγινε από κάποιον που ήταν κοντα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές την Δευτέρα

ΠΑΟΚ – Τούμπα: Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί στην απονομή (εικόνες)

Κέρκυρα: Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου από 15χρονο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ