Κόσμος

15 Μαΐου 2024 14:53

Ερντογάν: Μας επικρίνουν για την Χαμάς, ενώ το Ισραήλ επτίθεται και σε μας

Διάβασέ μου το...

Το Ισραήλ θα βάλει στο στόχαστρο και την Ανατολία, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, που παρομοίασε για ακόμη μια φορά τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ με τον Χίτλερ.

Ερντογάν: Μας επικρίνουν για την Χαμάς, ενώ το Ισραήλ επτίθεται και σε μας
-

Το Ισραήλ δεν θα σταματήσει στη Γάζα, θα βάλει στόχαστρο την Ανατολία με την αυταπάτη του για τη "Γη της Επαγγελίας", δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ενώ επικρίνοντας και πάλι τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπεζαμίν Νετανιάχου είπε πως ούτε ο Χίτλερ δεν ήταν τόσο θρασύς, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε: «Τώρα μας επικρίνουν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό γιατί υποστηρίζουμε τη Χαμάς. Δεν έχετε καθόλου συνείδηση; Δεν σας μένει κανένα έλεος; Μη νομίζετε ότι το Ισραήλ θα σταματήσει στη Γάζα. Μη νομίζετε ότι το Ισραήλ θα σταματήσει στη Γάζα. Εάν αυτό το άγριο κράτος, αυτό το τρομοκρατικό κράτος δεν σταματήσει, θα βάλει στο στόχαστρο την Ανατολία με την αυταπάτη του για τη γη της επαγγελίας. Το Ισραήλ δεν επιτίθεται μόνο στους Παλαιστινίους, επιτίθεται και σε μας.  Το Ισραήλ υπερασπίζεται την πρώτη γραμμή της Γάζας στην Ανατολία. Είστε τόσο τυφλοί που δεν το βλέπετε;».

«Ακόμη και ο Χίτλερ δεν ήταν τόσο θρασύς»

Ο Τούρκος Πρόεδρος συνέκρινε και πάλι τον Μπεζαμίν Νετανιάχου με τον Χίτλερ: «Θυμηθείτε ότι ο Χίτλερ δεν ήταν μόνος του στη διάπραξη της εβραϊκής γενοκτονίας, πολλές χώρες της Ευρώπης υποστήριξαν τον Χίτλερ. Ο Χίτλερ αισθανόταν πολύ ισχυρός, πολύ δυνατός, ανίκητος, ενώ διέπραττε γενοκτονία και έσφαζε τους Εβραίους ανελέητα. Κι αυτό που έγινε ήταν να ρίξει μια σφαίρα στο κεφάλι του. Το καμένο σώμα του βρέθηκε στο καταφύγιό του, το οποίο ήταν κατεστραμμένο, όπως και η Γερμανία.

Αργά ή γρήγορα, μην ξεχνάτε ότι η ίδια μοίρα περιμένει και τον χασάπη της Γάζας, τον Νετανιάχου και όσους είναι συνεργάτες του στη γενοκτονία στη Γάζα. Θα δείτε ότι σίγουρα θα δώσουν λογαριασμό για κάθε σταγόνα αίματος που έχυσαν. Οι 35.000 Παλαιστίνιοι που έσφαξαν βάναυσα και οι 80.000 κάτοικοι της Γάζας που τραυματίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν, δεν θα τα ξεχάσουν ποτέ όλα αυτά. Θα είμαστε πάνω στο σβέρκο τους για να λογοδοτήσουν οι γενοκτόνοι απέναντι στο νόμο. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο παράδειγμα στην ιστορία. Ακόμα και ο Χίτλερ δεν το έκανε δημόσια και δεν ήταν τόσο θρασύς, όταν διέπραττε εκείνο το απάνθρωπο ολοκαύτωμα, το οποίο έμεινε στην ιστορία ως μαύρη κηλίδα. Ακόμη και ο Χίτλερ, που άφησε μελανό σημάδι στην ιστορία, δεν ήταν τόσο ανοιχτός και τολμηρός».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή θείος για βιασμό της ανήλικης ανιψιάς του

Δημήτρης Σταρόβας: Στο Τζάνειο με εγκεφαλικό

Κέρκυρα: Απείλησαν ανήλικους με όπλο μέσα σε λεωφορείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ