Life

11 Μαΐου 2024 18:17

Eurovision: Ο Γάλλος υποψήφιος διέκοψε πρόβα για διακήρυξη υπέρ της ειρήνης

Διάβασέ μου το...

Όλα τα "παρατράγουδα" από την επιλογή του γάλλου τραγουδιστή να απευθύνει πολιτικό μήνυμα επί σκηνής.

Eurovision: Ο Γάλλος υποψήφιος διέκοψε πρόβα για διακήρυξη υπέρ της ειρήνης
-

Πολύ ψηλά στα προγνωστικά για τον τελικό της Eurovision 2024 βρίσκεται ο εκπρόσωπος της Γαλλίας, Slimane ο οποίος και εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό με την εμφάνιση που πραγματοποίησε, εκτός διαγωνισμού, στον β’ ημιτελικό της περασμένης Πέμπτης. Στην τελευταία του πρόβα ωστόσο, που πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν την ζωντανή μετάδοση της μεγάλης βραδιάς του μουσικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού, ο τραγουδιστής από την Γαλλία διέκοψε την σκηνική του προσπάθεια για να ζητήσει ειρήνη στη Γάζα.

«Θα ήθελα να πω κάτι. Λυπάμαι που πρέπει να το κάνω εδώ μα όταν ήμουν παιδί ονειρευόμουν σχετικά με τη μουσική. Ονειρεύουν αυτό το όνειρο, να είμαι τραγουδιστής για την ειρήνη, να είμαι σε θέση να τραγουδάω για την αγάπη. Να βγούμε νικητές τραγουδώντας για την ειρήνη, να έχουμε τη δυνατότητα μέσα από τη μουσική για ειρήνη» τόνισε ο Slimane κατά τη διάρκεια αυτής της διακοπής της δικής του πρόβας από τη σκηνή της Eurovision 2024.

Τις τελευταίες ώρες, πλήθος σχολίων και διαρροών στα social media θέλει τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 να κρέμεται κυριολεκτικά σε μια κλωστή μιας και οι κανόνες του διαγωνισμού δεν επιτρέπουν πολιτικές θέσεις από τις αποστολές των χωρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί “άνοιξαν δρόμο” για μωρό σε κίνδυνο (βίντεο)

Eurovision: Εκτός διαγωνισμού ο Ολλανδός μετά από καταγγελία

Πέθανε ο Σπύρος Βλασσόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ