Life

10 Μαΐου 2024 11:08

Eurovision 2024 - Σάττι: Όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε... (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι δήλωσε η Μαρίνα Σάττι μετά την εμφάνισή της στον ημιτελικό της Eurovision 2024 και το εισιτήριο στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Eurovision 2024 - Σάττι: Όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε... (βίντεο)
-

Η Μαρίνα Σάττι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς ήταν άρρωστη “έριξε” το “Ζάρι” και πέρασε με μια πολύ καλή ερμηνεία στον μεγάλο τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

«Χθες ήμουν άρρωστη. Κάθε τρεις ώρες, δε καταλαβαίνεις τι έχω πάρει από φάρμακα. Φοβόμουν ότι μπορεί να μην έχω φωνή σήμερα το πρωί, οπότε ήρθα χαλαρά, και τώρα δεν έχω λίγο φωνή. Ήρθα χαλαρά το πρωί στην πρόβα, χωρίς καθόλου άγχος και είπαμε ότι θα το πάμε τελείως χαλαρά και για πλάκα. Βγήκαν κάποια πράγματα που μας άρεσαν και είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε έτσι και το βράδυ.

Εκείνη την ώρα, όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε. Δεν είχα έλεγχο. Ούτε ήξερα πώς τραγούδησα, ούτε τίποτα. Ελπίζω να είμαι πιο ψύχραιμη στον τελικό. Τα κοτσιδάκια τα φτιάξαμε το μεσημέρι για πλάκα, για να χαρούμε λίγο, γιατί δεν ήμουν σε καλά κέφια, μας άρεσε και έμειναν» είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.

Τέλος, για την σημερινή ημέρα, πριν τον μεγάλο τελικό, δήλωσε: «Πρέπει να ξεκουραστώ, να το βουλώσω λίγο, να φτιάξω τη φωνή μου. Πιστεύω ότι θα είμαι πιο ψύχραιμη. Να πούμε να έχουμε ωραία ενέργεια».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στη 12η θέση του μεγάλου τελικού, το Σάββατο 11 Μαΐου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η Χαμάς

Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)