Αθλητικά

08 Μαρτίου 2024 20:45

F1 - Σαουδική Αραβία: Ο Φερστάπεν στην pole position

Διάβασέ μου το...

Ο Φερστάπεν πήρε και την δεύτερη pole position του 2024 και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση και στο γκραν πρι στο Μπαχρέιν.

F1 - Σαουδική Αραβία: Ο Φερστάπεν στην pole position
-

Ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε και τη δεύτερη pole position της νέας σεζόν στη Φόρμουλα Ένα.

Ο Ολλανδός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση και στο γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Φερστάπεν «γύρισε» την πίστα σε 1:27.472 και πανηγύρισε την 34η pole position στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω του στη σχετική λίστα τους σπουδαίους Τζιμ Κλαρκ και Αλέν Προστ.


Ο Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari θα βρίσκεται δίπλα του στην πρώτη σειρά, ενώ ο περυσινός νικητής στη Τζέντα, Σέρχιο Πέρες της Red Bull, προκρίθηκε τρίτος για τον αυριανό αγώνα.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Μπαχρέιν, η Formula 1 πατάει ξανά γκάζι με το 2ο Grand Prix του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην πίστα του «Jeddah Corniche Circuit» της Σαουδικής Αραβίας, και θα μεταδοθεί το Σάββατο, 9 Μαρτίου, στις 19:00, ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και ετεροχρονισμένα στις 23:00 στον ΑΝΤ1.

Επιπλέον, το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 19:00, θα είναι διαθέσιμη στο streaming κανάλι του ΑΝΤ1+ το «F1 Kids», μια παράλληλη μετάδοση ειδικά διαμορφωμένη για τα παιδιά. Οι μικροί φίλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλη την αγωνιστική δράση, με ειδικά γραφικά και ηχητικά εφέ σχεδιασμένα για παιδιά και τους σούπερ σταρ οδηγούς σχεδιασμένους σαν καρτούν. Στην περιγραφή θα είναι η Μαρία Ανδρεάδη, η οποία θα λύνει όλες τις απορίες της 11χρονης Ολίβιας Σεϊτανίδη, ενώ μαζί θα σχολιάζουν όλα τα δρώμενα της F1.

Στην εκπομπή «Formula 1 Show», που ξεκινά, μια ώρα πριν τον αγώνα, το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 18:00, μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις από την καρδιά της δράσης αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Μεταξύ άλλων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η συνέντευξη του διευθυντή FIA Formula 1, Νικόλα Τομπάζη στον Πάνο Σεϊτανίδη αλλά και η ανάλυση του αεροδυναμικού σχεδιασμού της Red Bull. Στην παρουσίαση της εκπομπής θα πλαισιώσουν τον Τάκη Πουρναράκη και τον Πάνο Σεϊτανίδη, η Μαρία Θωμά και ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης. Στις μεταδόσεις θα βρίσκονται οι Γιώργος Ανανίδας, Μαρία Ανδρεάδη, Κώστας Λεώνης, Τζώρτζης Μαρκογιάννης, Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης.

Παράλληλα, μέσα από την ιστοσελίδα antenna.gr/f1 οι φίλοι της Formula 1 μπορούν να ακούσουν το podcast «Καρό Σημαία» με τον Κώστα Ψάρρα και τον Πάνο Σεϊτανίδη να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους, να διεκδικήσουν πλούσια δώρα στο «Formula 1 Trivia», να φτιάξουν την ομάδα τους στο F1 Fantasy και να τη βάλουν τη λίγκα F1 ANT1 και φυσικά να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τα νέα της Formula 1, με ειδήσεις, βίντεο και έγκυρη αρθρογραφία.

#f1ant1

  • Instagram: @f1.ant1
  • Facebook: @f1.ant1
  • Twitter: @f1ant1

Ειδήσεις σήμερα:

Το “Καλάθι της Σαρακοστής”: Ποια προϊόντα περιέχει, πότε ξεκινά να ισχύει

Βιασμός ανήλικης: Πολυετής κάθειρξη σε θείο για κακοποίηση της ανιψιάς του

Πέθανε η Καλή Καλό 



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ