Κοινωνία

19 Φεβρουαρίου 2024 07:03 Τελευταία ενημέρωση : 19 Φεβρουαρίου 2024 09:22

Κυψέλη: Φωτιά σε διαμέρισμα - Εγκλωβίστηκαν ένοικοι

Διάβασέ μου το...

Μεγάλη επιχείρηση από πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων και την κατάσβεση της φωτιάς.

Κυψέλη: Φωτιά σε διαμέρισμα - Εγκλωβίστηκαν ένοικοι
-

Έντρομοι ξύπνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στην Κυψέλη, από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα.

Οι φλόγες ξεπήδησαν στο διαμέρισμα λίγο πριν τις 6 το πρωί της Δευτέρας στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, επί της οδού Ανάφης, στο κέντρο της Αθήνας.

Καλημερα Ελλάδα - Φωτιά - Κυψέλη

Κυρίως λόγω των καπνών, ένοικοι εγκλωβίστηκαν στο σπίτι τους. Τρεις εξ αυτών, μαζί με το σκυλάκι τους, απεγκλωβίστηκαν με την βοήθεια πυροσβεστών που έφθασαν άμεσα επί τόπου για την κατάσβεση της φωτιάς.

Στο περιστατικό επιχείρησαν συνολικά 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σύμφωνα με τον ένοικο του σπιτιού, η φωτιά ξέσπασε απο βραχυκύκλωμα σε χριστουγενιάττικα λαμπάκια που ήταν εν λειτουργία.

Καλημερα Ελλάδα - Φωτιά - Κυψέλη

Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα, «Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Ανάφης στην Άνω Κυψέλη, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος δώδεκα (12) πυροσβέστες με τέσσερα (4) οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Παλαιό Φάληρο - Νεκρός κλέφτης: Έπαθε ηλεκτροπληξία σε μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ

Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Δευτέρα

ΑΠΘ: Έφοδος αστυνομικών στη Νομική (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ