Αθλητικά

22 Δεκεμβρίου 2023 23:48

Σουάρεζ - Μέσι: Συμπαίκτες στην Ίντερ Μαϊάμι

Διάβασέ μου το...

“Μεγαλώνει” η καταλανική παρέα στο Μαϊάμι, καθώς η ομάδα του Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Σουάρεζ.

Σουάρεζ - Μέσι: Συμπαίκτες στην Ίντερ Μαϊάμι
-

«Τίποτα πιο όμορφο από το να παίζεις με φίλους».

Έτσι η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου Λουίς Σουάρες, ο οποίος θα ξανασμίξει στη νότια Φλόριντα με τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχι Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα, όλους εκείνους που σημάδεψαν μια εποχή στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός, που υπέγραψε για τη σεζόν 2024 MLS, γίνεται έτσι το «κερασάκι στην τούρτα» του έργου του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ και του επιχειρηματία Χόρχε Μας, συνιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι, της οποίας ο μοναδικός στόχος είναι να μετατρέψουν τον σύλλογο, που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο 2018, σε πρωταθλήτρια των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ένας παίκτης με την ποιότητα και το πάθος του Λουίς Σουάρες για το ποδόσφαιρο έρχεται στην ομάδα μας. Συμμετέχει σε μια ομάδα που εμπνέει την επόμενη γενιά. Ανυπομονούμε να τον δούμε στο γήπεδο δίπλα στους πρώην συμπαίκτες του και τους νέους από την ακαδημία μας», δήλωσε ικανοποιημένος ο Μπέκαμ.

Ο Μας, από την πλευρά του, ανέφερε τον Σουάρες ως «έναν σκληρό ανταγωνιστή του οποίου η νοοτροπία της νίκης αντιπροσωπεύει αυτό που θέλουμε από τους παίκτες μας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Ύπνος: Πώς επηρεάζει τη συναισθηματική μας λειτουργία

Αττικόν: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη νέα ΜΑΦ

Τροχαίο στο Ίλιον: Νεκρός οδηγός μηχανής