Κοινωνία

05 Δεκεμβρίου 2023 19:36 Τελευταία ενημέρωση : 06 Δεκεμβρίου 2023 00:04

Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο σύντροφός της

Διάβασέ μου το...

Ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του ο 71χρονος. Τι είπε στους αστυνομικούς.

Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο σύντροφός της
-

Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 43χρονης στην Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 71χρονος ομολόγησε ότι διέπραξε τη γυναικοκτονία κι επικαλέστηκε ερωτική αντιζηλία, ενώ οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά για να εξεταστεί και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Ο δράστης συνελήφθη στο Κερατσίνι μέσα στο αυτοκίνητο της συζύγου του, ενώ δίπλα του βρέθηκε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται, ότι η 43χρονη είχε καταφύγει στο σπίτι της μητέρας της με τον γιο της που είναι ΑμεΑ, καθώς φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο στις 2 Δεκεμβρίου, τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

Στο τότε περιστατικό ο φερόμενος ως δράστης, την χτύπησε, την απείλησε και της πήρε το κινητό. Είχε πάει με την μητέρα της στο τμήμα και οι αστυνομικοί έβαλαν την εφαρμογή panic button στο κινητό της μητέρας ώστε αν γίνει κάτι να ενημερώσει άμεσα και τη συμβούλευσαν να μην επιστρέψει στο σπίτι της.

Σαλαμίνα - Γυναικοκτονία - 43χρονη

Το χρονικό της δολοφονίας

Το έγκλημα έγινε κατά τις 7 το πρωί της Τρίτης. Η μητέρα της άτυχης γυναίκας, έλειπε και ο ΑμεΑ γιος του θύματος είχε μόλις φυγει με ταξί για να πάει σχολείο στην Αθήνα. Όταν γύρισε η μητέρα την βρήκε νεκρή στην είσοδο και άρχισε να ουρλιάζει και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας γείτονας άκουσε φασαρία το βράδυ και όταν βγήκε το πρωί περί της 9 για περπάτημα, άκουσε τα ουρλιαχτά της μητέρας και κάλεσε την αστυνομία. Συμφωνα με την περιγραφή του ο δράστης την είχε σκεπασει.

Ειδήσεις σήμερα:

Δάνεια: Οκτώ αλλαγές υπέρ των δανειοληπτών

Τροχαίο - Ηράκλειο: Βίντεο - ντοκουμέντο από το δυστύχημα με θύμα τον 23χρονο

Μαγιορκίνης - “Λευκή πνευμονία”: Ανησυχητική η αντοχή του μικροβίου στα αντιβιοτικά (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ