Κόσμος

06 Νοεμβρίου 2023 09:05

Αυστραλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θαμώνες παμπ – Πέντε νεκροί και έξι τραυματίες

Διάβασέ μου το...

Σοκαριστικό περιστατικό σε παμπ της Μελβούρνης με νεκρούς και τραυματίες. Πώς συνέβη.

Αυστραλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θαμώνες παμπ – Πέντε νεκροί και έξι τραυματίες
-

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε σε θαμώνες που καθόντουσαν σε τραπέζια στην μπροστινή αυλή μιας παμπ σε δημοφιλή αγροτική και τουριστική πόλη της Αυστραλίας.

Ο 66χρονος οδηγός ενός SUV τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά το δυστύχημα στην κατάμεστη μπιραρία. Επίσης, είχε υποστεί ισχυρό σοκ, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Βικτώριας, Σέιν Πάτον.

Ο οδηγός του οχήματος ακούμπησε στο κράσπεδο και στη συνέχεια προσέκρουσε σε τραπέζια της παμπ που βρισκόντουσαν στην άκρη του δρόμου. Έπειτα από έρευνα των Αρχών διαπιστώθηκε ότι ο 66χρονος οδηγός βγήκε αρνητικός στο τεστ αλκοόλ ενώ πραγματοποιήθηκαν και αιματολογικές εξετάσεις προκειμένου να ελεγχθεί αν υπήρξαν στο αίμα του άλλες βλαβερές ουσίες, είπε ο Πάτον.

Ένα αγόρι, δύο άνδρες ηλικίας 30 ετών και μια γυναίκα 40 ετών έχασαν τη ζωή τους ακαριαία σύμφωνα με την αστυνομία ενώ μια έφηβη μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο της Μελβούρνης όπου πέθανε το βράδυ της Κυριακής.

Δύο αγόρια, ηλικίας 11 μηνών και περίπου 6 ετών, μεταφέρθηκαν επίσης σε νοσοκομεία και νοσηελύονται σε σταθερή κατάσταση. Τρεις ενήλικες παρέμειναν σε νοσοκομείο της Μελβούρνης τη Δευτέρα, μεταξύ των οποίων μια 35χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στην εντατική.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μπλίνκεν: Στην Τουρκία ο Αμερικανός ΥΠΕΞ

Εορτολόγιο - 6 Νοεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών αυτήν την εβδομάδα