Αθλητικά

05 Νοεμβρίου 2023 09:49

Κόπα Λιμπερταδόρες: Η Φλουμινένσε του Μαρσέλο σήκωσε το τρόπαιο και έγραψε ιστορία! (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Με "χρυσό" γκολ του Κένεντι στην παράταση η Φλουμινένσε κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες και έγραψε ιστορία

Κόπα Λιμπερταδόρες: Η Φλουμινένσε του Μαρσέλο σήκωσε το τρόπαιο και έγραψε ιστορία! (βίντεο)
-

Ιστορικές στιγμές ζουν άπαντες στην Φλουμινένσε, καθώς τα ξημερώματα η βραζιλιάνικη ομάδα κατέκτησε για πρώτη φορά στην Ιστορία της το Copa Libertadores, επικρατώντας στον τελικό του «Μαρακανά» της Μπόκα Τζούνιορς με 2-1 στην παράταση (κ.α. 1-1).

Ο... Αργεντινός επιθετικός, Χερμάν Κάνο άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό, σημειώνοντας το 13ο γκολ του σε αυτό το Copa Libertadores σε ηλικία 35 ετών.

Ωστόσο, ο Περουβιανός δεξιός οπισθοφύλακας, Λουίς Αντβίνκουλα ισοφάρισε στο 73ο λεπτό με ένα υπέροχο σουτ. Κατά συνέπεια, ο τίτλος θα κρινόταν στην παράταση, εκεί όπου ο Τζον Κένεντι (σ.σ. ο οποίος μπήκε στο ματς στο 80ο λεπτό) «βρήκε δίχτυα» στο 99ο λεπτό, ενώ στην συνέχεια αποβλήθηκε, επειδή πανηγύρισε.... έξαλλα το γκολ με τους φιλάθλους της ομάδας του.

Μπόκα Τζούνιορς - Φλουμινένσε

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σ' αυτόν τον τελικό αγωνίσθηκαν δύο παίκτες με σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός επιθετικός, Εντινσον Καβάνι για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς και ο Βραζιλιάνος, Μαρσέλο με την Φλουμινένσε.

Μπόκα Τζούνιορς - Φλουμινένσε

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - σοκ με λεωφορείο στις ΗΠΑ (εικόνες)

Σημεία για rapid test δωρεάν την Κυριακή

Paris Masters: Ο Τζόκοβιτς στον τελικό με Ντιμιτρόφ