Κόσμος

19 Οκτωβρίου 2023 17:56

Πόλεμος στο Ισραήλ - Γκάλαντ: Θα είμαστε ακριβείς και θανατηφόροι (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ηχηρό μήνυμα έστειλε ο υπουργός εθνικής Άμυνας του Ισραήλ σε επίσκεψη στις ένοπλες δυνάμεις.

Πόλεμος στο Ισραήλ - Γκάλαντ: Θα είμαστε ακριβείς και θανατηφόροι (εικόνες)
-

Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, μίλησε στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και τόνισε μεταξύ άλλων πως "να είστε έτοιμοι, πλησιάζει η ώρα της εντολής" για την χερσαία επίθεση του Ισραήλ κατά της Χαμάς στη Γάζα.

Η χερσαία επίθεση του Ισραήλ κατά της Χαμάς ακούγεται ότι θα ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο φαίνεται πως ο ισραηλινός στρατός άρχισε πρώτα να αποδεκατίζε τους ισλαμιστικούς θύλακες ώστε να τους αποδεκατίσει πριν μπει στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιόαβ Γκάλαντ, μίλησε σήμερα ενώπιον των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και τους είπε να είναι έτοιμοι γιατί «πλησιάζει η ώρα της εντολής» να μπουν τα στρατεύματα στη Λωρίδα της Γάζας και να ξεκινήσει η επιχείρηση κατά της Χαμάς.

Γιόαβ Γκάλαντ - στράτευμα

«Είμαι υπεύθυνος για το κατεστημένο της άμυνας. Ήμουν υπεύθυνος για αυτό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ακόμη και στα δύσκολα περιστατικά, και είμαι υπεύθυνος για τη νίκη στη μάχη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιόαβ Γκαλάντ, μιλώντας σε δημοσιογράφους σε ένα στρατιωτικό κέντρο κοντά στα σύνορα της Γάζας.

Γιόαβ Γκάλαντ - στράτευμα


«Θα είμαστε ακριβείς και θανατηφόροι και θα συνεχίσουμε μέχρι να ολοκληρώσουμε την αποστολή», τόνισε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Ορλεάνη: Τρία αδερφάκια κάηκαν ζωντανά στο σπίτι τους και κατηγορείται ο πατέρας τους (βίντεο)

Ο Τζέιμς Μποντ στα Μετέωρα: Οι απειλές και ο ξεσηκωμός των καλόγερων

Μαξίμου: Μαθητές συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ