Κόσμος

05 Αυγούστου 2023 09:52 Τελευταία ενημέρωση : 05 Αυγούστου 2023 15:52

Ιταλία: εκδότρια σκοτώθηκε μπροστά στα παιδιά της (βίντεο ντοκουμέντο)

Διάβασέ μου το...

Τραγωδία από σύγκρουση σκάφους με πλοίο στο οποίο γινόταν γαμήλιο πάρτι. Πως η άτυχη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο μπροστά στην οικογένειά της, ενώ είχε πέσει στο νερό.

Ιταλία: εκδότρια σκοτώθηκε μπροστά στα παιδιά της (βίντεο ντοκουμέντο)
-

Η διευθύνουσα σύμβουλος του εκδοτικού οίκου που λάνσαρε τον Χάρι Πότερ στο Ηνωμένο Βασίλειο σκοτώθηκε στα ανοικτά της ακτής Αμάλφι της Ιταλίας, όταν το μηχανοκίνητο σκάφος στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά της συγκρούστηκε με ένα ιστιοφόρο.

Η 45χρονη Adrienne Vaughan ήταν πρόεδρος της Bloomsbury US, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία στο CNN, και έκανε διακοπές στην Ιταλία με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της, οι οποίοι επέζησαν του δυστυχήματος.

Η εταιρεία ιστιοφόρων ανέφερε ότι στο 45 μέτρων σκάφος Tortuga, επέβαιναν 80 άτομα, μεταξύ των οποίων Αμερικανοί και Γερμανοί, όταν συνέβη η τραγωδία.

Οι ιταλικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα  για τον κυβερνήτη του σκάφους στο οποίο επέβαινε η Vaughan και η οικογένειά της, αφού οι αρχικές τοξικολογικές εκθέσεις έδειξαν ότι είχε στον οργανισμό του αλκοόλ πάνω από το νόμιμο όριοΟ καπετάνιος του Tortuga δεν βρέθηκε θετικός σε καμία ουσία και δεν τελεί υπό έρευνα, ανέφερε η εισαγγελία. Και τα δύο σκάφη προσέγγιζαν την περιοχή Fiordo di Furore της ακτής Αμάλφι, όταν συνέβη το ατύχημα.

Η Vaughan είχε πέσει στο νερό από την πρόσκρουση των δύο σκαφών και πέθανε αφού τραυματίστηκε από τις προπέλες του Tortuga, επιβεβαίωσε η εισαγγελία του Σαλέρνο.

Η Ακτοφυλακή του Αμάλφι έφτασε στο σημείο της τραγωδίας και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Αμάλφι και στη συνέχεια στα επείγοντα ωστόσο πέθανε πριν προλάβει να μεταφερθεί αεροπορικώς στο Σαλέρνο.

Συγκλονιστικό βίντεο που γυρίστηκε από έναν επιβαίνοντα στο ιστιοφόρο, όπου έκαναν γαμήλιο πάρτι, δείχνει τους καλεσμένους να χορεύουν όταν ξαφνικά η μουσική σταματάει και όλοι σπεύδουν να δουν τι συνέβη:,


Ειδήσεις σήμερα:

Μουντιάλ Γυναικών - Στοιχήματα: Το φαβορί για τον τίτλο

Scope Ratings: Η αναβάθμιση, η επενδυτική βαθμίδα και η ελληνική οικονομία

Φωτιές - Καμένες εκτάσεις: Ο απολογισμός του Ιουλίου (χάρτης)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ