Κοινωνία

01 Ιουνίου 2023 14:43

Χαϊδάρι: Σύλληψη για τη δολοφονία ταξιτζή

Διάβασέ μου το...

Χειροπέδες σε έναν νεαρό πέρασαν οι αστυνομικοί. Πώς έγινε η δολοφονία.

Χαϊδάρι: Σύλληψη για τη δολοφονία ταξιτζή
-

Ένας σεσημασμένος 29χρονος συνελήφθη με ένταλμα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, με την κατηγορία της ένοπλης ληστείας 51χρονου οδηγού ταξί, τα ξημερώματα της Δευτέρας 22 Μαΐου, στο Χαϊδάρι. Ο άτυχος οδηγός, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, εντοπίστηκε νεκρός έξω από τα ταξί του, λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δράστης επιβιβάστηκε στο ταξί και στη συνέχεια, με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε τον 51χρονο και τον λήστεψε, ενώ φεύγοντας πήρε μαζί του τα κλειδιά του οχήματος.

Ο συλληφθείς, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορείται και για ακόμα μια ληστεία οδηγού ταξί, με τον ίδιο τρόπο, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 1-6-2023 στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 29χρονος ημεδαπός δυνάμει εντάλματος για ληστεία κατά συρροή από την οποία επήλθε ο θάνατος προσώπου και μη.

Ειδικότερα, ο 29χρονος πρώτες πρωινές ώρες της 22-5-2023 στην περιοχή του Χαϊδαρίου διέπραξε ληστεία με την απειλή όπλου σε βάρος οδηγού ταξί, από την οποία επήλθε ο θάνατος του παθόντα λόγω της σε βάρος του απειλής.

Ακόμη, ο κατηγορούμενος πρωινές ώρες της 26-5-2023 στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, προέβη σε έτερη ληστεία με την απειλή όπλου σε βάρος οδηγού ταξί.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Μητσοτάκης: Οι ρακές, η συμβουλή στον Τσίπρα και τα πρώτα νομοσχέδια (βίντεο)

Στη φυλακή βιαστής ανήλικης που την άφησε έγκυο

Διώρυγα της Κορίνθου: Εντυπωσιακές εικόνες απο διελεύσεις πλοίων (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ