Κόσμος

05 Μαΐου 2023 17:18 Τελευταία ενημέρωση : 05 Μαΐου 2023 20:28

Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν: Τι έκανες για τα νησιά που στρατιωτικοποίησε η Ελλάδα;

Διάβασέ μου το...

Με τη γνωστή «καραμέλα» των στρατικοποιημένων ελληνικών νησιών θέλησε να απαντήσει ο Κιλιτσντάρογλου στις επιθέσεις του Ερντογάν για την τουρκική αμυντική βιομηχανία.

Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν: Τι έκανες για τα νησιά που στρατιωτικοποίησε η Ελλάδα;
-

Το χαρτί της αποστρατικοποίησης των ελληνικών νησιών του ανατολικού Αιγαίου έβγαλε ο Κεμάλ Κιλιτστράρογλου για να απαντήσει στον Τούρκο Πρόεδρο που τον κατηγορεί ότι θα τερματίσει τα προγράμματα της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας εάν εκλεγεί, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Με νέο βίντεο ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου αναφέρει, «Αγαπητέ λαέ, αγαπητοί νέοι, η βρώμικη προπαγάνδα συνεχίζεται... Θα έρθει ο κ. Κεμάλ και θα αποσύρει πίσω στο υπόστεγο τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Όλα αυτά τα ψέματα δεν τα λένε ούτε καν με τρεμάμενη φωνή».


 «Αυτοί που μας συκοφαντούν συνεχώς, έχουν κάνει τίποτα για τα νησιά που είναι στρατικοποιημένα από την Ελλάδα; Όλα όσα λένε είναι κουραφέξαλα, αγαπητέ μου λαέ. Όλα όσα λένε είναι ψέματα», πρόσθεσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας.

«Όταν βγαίνεις στους δρόμους με διαδηλώσεις χαράς, μπορεί να υπάρξει οργή, κάποιοι από αυτούς μπορεί να προκαλέσουν προβοκάτσια. Ένοπλα στοιχεία μπορούν να βγουν στο δρόμο. Επομένως, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που δεν θα το επιτρέπει αυτό Εάν κερδίσουμε τις εκλογές, ζητώ από τους ψηφοφόρους μας να μην βγουν στο δρόμο», δήλωσε ο κ. Κιλιτσντάρογλου, σε άλλες δηλώσεις του.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιάννης Μαρκόπουλος: Στη Εντατική ο σπουδαίος συνθέτης

Θεσσαλονίκη - Εγκατάλειψη βρέφους σε αυτοκίνητο: Η ποινή στην μητέρα

Σέρρες: Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών σε προαύλιο σχολείου (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ