Πολιτική

18 Ιανουαρίου 2023 07:15 Τελευταία ενημέρωση : 18 Ιανουαρίου 2023 16:30

Μαρκόπουλος για επίθεση στο γραφείο του: Ας μην πάμε σε εκλογές ροντέο

Διάβασέ μου το...

Τι είπε ο βουλευτής της ΝΔ για την επίθεση που δέχτηκε το πολιτικό του γραφείο, πιθανότατα με αεροβόλο όπλο.

Μαρκόπουλος για επίθεση στο γραφείο του: Ας μην πάμε σε εκλογές ροντέο
-

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επίθεση – πιθανότατα με αεροβόλο όπλο – στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου, στην Νίκαια.

«Ευτυχώς την ώρα της επίθεσης, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, δεν υπήρχε πολύ κόσμος μέσα στο γραφείο, αν γινόταν μετά από μισή ώρα ίσως τα πράγματα να ήταν χειρότερα», είπε ο κ. Μαρκόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς το τζάμι που έσπασε από το βλήμα είναι σε χώρο υποδοχής.

Ο κ. Μαρκόπουλος είπε ότι «ζούμε μια περίοδο μεγάλης έντασης πολιτικά κι εγώ συμμετέχω σε κρίσιμες επιτροπές, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο, αιφνιδιάστηκα», τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος και κατέληξε, «ας μην πάμε σε εκλογές ροντέο».

Δημήτρης Μαρκόπουλος - επίθεση στο γραφείο του

ΝΔ για επίθεση στο γραφείο Μαρκόπουλου: Δεν μας φοβίζουν και δεν μας πτοούν

"Οι επιθέσεις θρασύδειλων τραμπούκων κατά της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Χθες το απόγευμα στόχος έγινε το γραφείο του Βουλευτή Β' ΠΕΙΡΑΙΑ Δημήτρη Μαρκόπουλου", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της η ΝΔ.

"Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση από την οποία προκλήθηκαν καταστροφές στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου θέτοντας σε κίνδυνο όσους βρίσκονταν μέσα και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Δεν μας φοβίζουν. Δεν μας πτοούν. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία: Ακριβά ρολόγια και κουτιά Βιάγκρα στο κρησφύγετο του “αρχινονού” της μαφίας

Australian Open – Σάκκαρη: Με ανατροπή στον 3o γύρο

Καιρός: τοπικές βροχές και αυξημένη θερμοκρασία την Τετάρτη



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ