Κόσμος

30 Δεκεμβρίου 2022 16:44 Τελευταία ενημέρωση : 30 Δεκεμβρίου 2022 21:51

Τουρκία: φονική έκρηξη σε εστιατόριο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Νεκροί και τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά από έκρηξη σε εστιατόριο στην Τουρκία.

Τουρκία: φονική έκρηξη σε εστιατόριο (βίντεο)
-

Τραγωδία σημειώθηκε στην Τουρκία, μετά από φονική έκρηξη σε εστιατόριο. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τουρκικά μέσα που επικαλούνται τοπικές αρχές, έκρηξη σημειώθηκε σε εστιατόριο στο Αϊδίνιο στη συνοικία Μαζίλι, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 7 άνθρωποι και τραυματίστηκαν ακόμη πέντε με τον έναν από αυτους να είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ανάμεσα στα θύματα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι 4 γυναίκες και 3 παιδιά.

Λίγο πριν την έκρηξη, όπως ανέφεραν εργαζόμενοι υπήρχε μία περίεργη, έντονη μυρωδιά. Η έκρηξη σημειώθηκε σε σωλήνα της εγκατάστασης του εστιατορίου, την ώρα που γινόταν επιθεώρησή του.

Αμέσως μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά την οποία οι πυροσβέστες έθεσαν υπό έλεγχο. ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Συλλυπητήρια του ΥΠΕΞ για την τραγωδία στο Αϊδίνιο της Τουρκίας

Βαθιά θλίψη για τη σημερινή τραγωδία στο Αϊδίνιο της Τουρκίας από έκρηξη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και παιδιά, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο Twitter. Επίσης, εκφράζει συλλυπητήρια στις οικογένειες που πενθούν, καθώς και στο λαό και την κυβέρνηση της Τουρκίας, αλλά και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Steven Tyler: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού

ΕΦΚΑ: Σύνταξη μέσω... παραγραφής

“Καλημέρα Ελλάδα” - Δήμαρχος Ιάσμου: Χαμός “στον αέρα” για τον Γκιουλέν και... τον Παπαδάκη (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ