Πολιτική

17 Δεκεμβρίου 2022 22:54

Τσίπρας για παρακολουθήσεις υπουργών του: Ξαναζεσταμένο φαγητό

Διάβασέ μου το...

Ευχές με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αντάλλαξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού για το 2023.

Τσίπρας για παρακολουθήσεις υπουργών του: Ξαναζεσταμένο φαγητό
-

Ευχές με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αντάλλαξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2023.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι την εορταστική περίοδο θα την περάσει πιθανότατα στην Αθήνα, αποκαλύπτοντας στους δημοσιογράφους πως τα τελευταία χρόνια έχει γίνει χειμερινός κολυμβητής. «Εχω γίνει χειμερινός κολυμβητής απο την πανδημία και μετά. Το χειμώνα κάνω μπάνιο στην Αττική. Πάω καθε μέρα για τρέξιμο» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Βήμα», που αναφέρουν ότι επί δικής του διακυβέρνησης παρακολουθούνταν απο την ΕΥΠ τρεις υπουργοί του είπε «Ξαναζεσταμένο φαγητό».

Τέλος, για την αντίδρασή του όταν ο πρωθυπουργός τον κάλεσε να επιδείξει εθνική ομοψυχία και να στηρίξει τις αμυντικές δαπάνες είπε «του είπα να μην ζητά από εμάς εξηγήσεις για τα εθνικά θέματα, όταν ο ίδιος παρακολουθεί τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ».

Ειδήσεις σήμερα:

“Food pass”: Πώς θα λειτουργήσει το μέτρο και ποιους αφορά - Παραδείγματα

Missing Alert: Πού βρέθηκε η 15χρονη αγνοούμενη

“Qatar Gate”: Η ΜΚΟ της αδερφής της Εύας Καϊλή, Μανταλένας στο στόχαστρο των ελληνικών Αρχών


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ