Κοινωνία

19 Νοεμβρίου 2022 19:30

Missing alert για 53χρονο

Διάβασέ μου το...

Πού εντοπίστηκαν τελευταία φορά τα ίχνη του. Η ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing alert για 53χρονο
-

Οι αρχές αναζητούν 53χρονο άνδρα που εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην έκδοση Missing Alert, όπου επισημαίνονται τα εξής: 

Στις 14/11/2022 , εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, ο Γεωργιτζίκης Αγοραστός (Άκης), 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Γεωργιτζίκη Αγοραστού (Άκη) σήμερα, 19/11/2022, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενηλίκου.

Ο συναγερμός Missing Alert Hellas ενεργοποιείται κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς η ζωή του ενηλίκου βρίσκεται σε κίνδυνο, αποσκοπεί στην συνδρομή όλων μας στον έγκαιρο εντοπισμό του, στην λήψη της φαρμακευτικής του αγωγής αλλά και της κατάλληλης υποστήριξης.

Εξαφανιση - Θεσσαλονικη

Ο Γεωργίτζικης Αγοραστός (Άκης) έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρι μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι αθλητική φόρμα, γκρι μπουφάν και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ ".

Ειδήσεις σήμερα:

“Κιβωτός του κόσμου”: Τι απαντά η διευθύντρια της δομής στον Βόλο για τις καταγγελίες

Αδελφοκτονία στην Άρτα: Ο άγριος τσακωμός κατέληξε σε τραγωδία

Κηφισιά: Θύμα ληστείας πρώην αντιδήμαρχος - Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ