Υγεία - Περιβάλλον

01 Σεπτεμβρίου 2022 16:54

Το “Υγεία πάνω απ’ όλα” επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ανανεωμένο

Διάβασέ μου το...

Για 11η χρονιά, το «Υγεία Πάνω Απ’ Όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου θα είναι εδώ! Πότε κάνει πρεμιέρα.

Το “Υγεία πάνω απ’ όλα” επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ανανεωμένο
-

Ο καλύτερος τρόπος να ενημερωνόμαστε για θέματα υγείας και ευεξίας, το «Υγεία πάνω απ’ όλα», επιστρέφει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00, για 11η χρονιά, στον αέρα του ΑΝΤ1!

Η Φωτεινή Γεωργίου θα συνεχίσει, και φέτος, να παρουσιάζει τα σημαντικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με τη σωματική και την ψυχική μας υγεία. Παράλληλα, η εκπομπή θα δημοσιοποιεί νέες ελληνικές και διεθνείς μελέτες για τη διατροφή, τις σωματικές παθήσεις και τις ψυχικές διαταραχές. Η σωστή πληροφόρηση των τηλεθεατών θα αποτελεί για άλλη μια σεζόν αδιαπραγμάτευτο στοιχείο, ώστε να τους οδηγήσει στην ευεξία και την ευημερία.

Το φάσμα της θεματολογίας διευρύνεται. Η κατάσταση του περιβάλλοντος θα απασχολήσει αρκετά την εκπομπή, κυρίως μέσω της σχέσης της κλιματικής αλλαγής με την υγεία μας. Επίσης, το «Υγεία πάνω απ’ όλα» θα δώσει περισσότερο χρόνο σε θέματα που αφορούν στην αλληλεγγύη και τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και, βεβαίως, στην αγάπη μας προς τα ζώα και τη θεραπευτική τους δράση.

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΑΝΤ1

Τέλος, πολύ σημαντική και φέτος είναι η επικοινωνία με τους τηλεθεατές, μέσα από τις ερωτήσεις στα social media και τις προτάσεις τους για θέματα που μπορεί να αναδείξει το «Υγεία πάνω απ’ όλα».

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, ο στόχος της εκπομπής παραμένει ο ίδιος: έγκυρη, αξιόπιστη και κατανοητή ενημέρωση, με τη συμβολή κορυφαίων ειδικών, και πάντα με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό.

Για 11η χρονιά, το «Υγεία Πάνω Απ’ Όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου θα είναι εδώ!

Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 10:00.

Συντελεστές:

Παρουσίαση –αρχισυνταξία : Φωτεινή Γεωργίου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζερβός

Δημοσιογραφική επιμέλεια – Control: Φαίη Χρυσοχόου

Οργάνωση παραγωγής: Φραγκίσκος Διακόπουλος

#YgeiaPanwApOla

Ειδήσεις σήμερα:

Άρειος Πάγος - Μηταράκης: εμπλοκή τρίτων στην υπόθεση των 38 μεταναστών στον Έβρο

Κίνητρα για επιστροφή στην θέρμανση με πετρέλαιο

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Παράταση για την υποβολή δικαιολογητικών


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ