Κοινωνία

08 Αυγούστου 2022 09:22 Τελευταία ενημέρωση : 08 Αυγούστου 2022 20:44

Λεγραινά: Αγνοούνται δύο κολυμβητές

Διάβασέ μου το...

Μεγάλη είναι η επιχείρηση του Λιμενικού. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Λεγραινά: Αγνοούνται δύο κολυμβητές
-

Δύο κολυμβητές αγνοούνται στα Λεγραινά με το λιμενικό να έχει στήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 46χρονο και μια 62χρονη κολυμβητές των οποίων τα ίχνη χάθηκαν χθες το μεσημέρι.

Γύρω στις 2 παρά 10 τα ξημερώματα συναγερμός σήμανε στο ενιαίο κέντρο συντονισμού έρευνας και διάσωσης του λιμενικού από ιδιώτη ότι στην παραλία Καπε Λεγραινών Σουνίου είχαν μεταβεί για κολύμβηση από το μεσημέρι της Κυριακης οι δύο αγνοούμενοι και μέχρι την ώρα που πήραν τηλέφωνο και ενημέρωσαν δεν είχαν επιστρέψει στην παραλία.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος έκαναν έλεγχο στα προσωπικά τους αντικείμενα και από εκεί βρέθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας τους. Επίσης διενεργήθηκε έλεγχος και στην ευρύτερη περιοχή από ξηράς και βρέθηκε σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο το οποίο κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον 46χρονο άντρα.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση συνμμετεχουν ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ένα πλωτό σκαφος του Λιμενικού Σώματος, και δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.

Το μήνυμα του Λιμενικού:

Υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ έρευνες από 1 E/Π Π.N., 1 ΠΛ και 2 περιπολικά οχήματα Λ.Σ προς εντοπισμό δύο αγνοούμενων ημεδαπών κολυμβητών στη θαλάσσια περιοχή Λεγραινών Σουνίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Παρακολουθήσεις: Σήμερα η δήλωση Μητσοτάκη

Βόλος: Νεκρός οδηγός που έπεσε σε γκρεμό 25 μέτρων (εικόνες)

ΑΑΔΕ: Πιτσαρία στην Αργυρούπολη δεν είχε κόψει 58200 αποδείξεις


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ