Life

11 Ιουλίου 2022 20:20 Τελευταία ενημέρωση : 12 Ιουλίου 2022 14:38

Μητσοτάκης - Μάτζικ Τζόνσον: Το τηλεφώνημα - έκπληξη από τον Πρωθυπουργό

Διάβασέ μου το...

Τι είπαν ο Πρωθυπουργός και ο θρύλος του ΝΒΑ που βρίσκεται για διακοπές στη χώρα μας.

Μητσοτάκης - Μάτζικ Τζόνσον: Το τηλεφώνημα - έκπληξη από τον Πρωθυπουργό
-

Στον θρύλο του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον, που βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα τηλεφώνησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είχα την τιμή και τη χαρά να λάβω ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με καλωσόρισε στη χώρα και είδε πώς ήταν η επίσκεψή μου μέχρι στιγμής», έγραψε μεταξύ άλλων στο twitter o παλαίμαχος μπασκετμπολίστας λέγοντας στον Έλληνα Πρωθυπουργό πως το ταξίδι του στη χώρα μας είναι καταπληκτικό και εμπειρία ζωής.

Ανάρτηση για την επικοινωνία τους έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων πως τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια για τη χώρα μας και την αγάπη που έδειξε για τους πολίτες όπως και για τις φωτογραφίες που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, του πρότεινε να συναντηθούν από κοντά να φάνε μαζί την επόμενη φορά, και να συζητήσουν για μπάσκετ.

Ο θρύλος του NBA αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο, μιας και δεν σταματάει να ανεβάζει στα social media τα μέρη που επισκέπτεται, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Viral στο Tik Tok ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης (βίντεο)

Βάρκιζα: 12χρονος και 14χρονος συνελήφθησαν για ληστεία

Έμφυλη βία: Μνημόσυνο για την Γαρυφαλλιά - Η συγκινητική κίνηση της οικογένειάς της (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ