Κοινωνία

05 Ιουνίου 2022 21:05 Τελευταία ενημέρωση : 06 Ιουνίου 2022 01:06

Amber Alert για 11χρονο που εξαφανίστηκε την Κυριακή

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό του αγοριού. "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ενεργοποίησε τον μηχανισμό Amber Alert.

Amber Alert για 11χρονο που εξαφανίστηκε την Κυριακή
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 11χρονου από την περιοχή του Γουδή και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε το Amber Alert. 

Συγκεκριμένα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωσή του αναφέρει:  

«Στις  05/06/22, πρωινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή του Γουδί, ο Αντόνοβ (επ.) Ίλκο Μάρεβ (ον.), 11 ετών, βουλγαρικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν εισαγγελικής απόφασης.

Ο Αντόνοβ (επ.) Ίλκο Μάρεβ (ον.) έχει σκουρόχρωμη επιδερμίδα, μαύρα μαλλιά και μάτια, ύψος 1.30 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μακρυμάνικη μπλούζα, κόκκινη βερμούδα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια. Έχει καφέ σακίδιο πλάτης. Ομιλεί μόνο τη βουλγαρική και την ρομανί γλώσσα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ   και για Apple κινητά εδώ». 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Μπονίκου: Την μαχαίρωσε ο γιος της και μετά έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο

Φωτιά στην Γλυφάδα: κόντρα Παπανικολάου - Κωνσταντάτου για τα ξερά χόρτα και τον ΣΠΑΥ

Πανελλήνιες 2022 - ΓΕΛ: Δευτέρα με εξετάσεις σε τρία μαθήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ