Κοινωνία

16 Ιουλίου 2021 14:49 Τελευταία ενημέρωση : 17 Ιουλίου 2021 13:28

Ηλιούπολη: ποιος είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του αστυνομικού που συνελήφθη μετά την καταγγελία της 19χρονης.

Ηλιούπολη: ποιος είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη (εικόνες)
-

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του αστυνομικού που συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας μετά την καταγγελία 19χρονης κοπέλας, σύμφωνα με την οποία με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ - ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ - 16/1/2021

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Στη φυλακή και ο τρίτος κατηγορούμενος

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του σήμερα στην ανακρίτρια.

Η νεαρή κοπέλα έχει αναφέρει στην προανακριτική της κατάθεση ότι ο κατηγορούμενος από την ηλικία των 16 ευρώ την εξέδιδε σε φίλους του έναντι 70 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: Μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες σε υπαίθρια κέντρα και κλαμπ

Κορονοϊός - Γεωργιάδης: θα γίνουν απολύσεις ανεμβολίαστων υπαλλήλων (βίντεο)

Βόλος: φοιτήτρια καταγγέλλει βιασμό από νεαρούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ