Αθλητικά

07 Ιανουαρίου 2021 21:39

O Ατρόμητος έφερε... τούμπα τον ΠΑΟΚ

Διάβασέ μου το...

Νίκη, με ανατροπή. για την ομάδα του Κάναντι, στο Περιστέρι.

O Ατρόμητος έφερε... τούμπα τον ΠΑΟΚ
-

Στην αναμέτρηση που έκλεισε την 15η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έχασε με 3-2.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κατοχή και την υπεροχή και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Στο 15ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι όταν ο Κωτσόπουλος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο "δικέφαλος" δεν πτοήθηκε και εφτά λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα με γκολ του Κάρολ Σβιντέρφσκι. Ο Τζόλης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και έκανε τη σέντρα ακριβείας προς τον Πολωνό επιθετικό, ο οποίος ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Γούτα και με κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0.

Ο Ατρόμητος είχε οπισθοχωρήσει και κατάφερε στο μισάωρο να απειλήσει, όταν ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας, αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν πιο απειλητικός. Στο 54' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσει τη νίκη με τον Γιαννούλη να βρίσκει εξαιρετικά τον Σβιντέρσκι, ο οποίος έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε με το αριστερό, αλλά ο Μανδάς απομάκρυνε με τα πόδια.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος βρήκε την ισοφάριση με φοβερό γκολ του Μουνίθ, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ισπανός πήρε την πάσα - δώρο του Γιαννούλη και με τρομερό σουτ κεραυνοβόλησε τον Πασχαλάκη γράφοντας το 1-1.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε αλλαγές και στο 82' ο Αμρ Ουάρντα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο πρώην ασπρόμαυρος, Χάρης Χαρίσης έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και έκανε το 2-2.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Νάτσος σκόραρε σε αντεπίθεση και έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Νταμίρ Καναντι): Γιαννιώτης (32' Μανδάς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Σάλομον, Κιβρακίδης, Νταβιώτης (60' Μουνίθ), Νάτσος, Χαρίσης, Μανούσος (75' Μάτιτς), Κωτσόπουλος (75' Χριστοδουλόπουλος).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ (71΄Ουάρντα), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (77' Νινούα), Μουργκ (71΄Ελ Καντουρί), Τζόλης (66' Λάμπρου), Σβιντέρσκι (77' Κρμέντσκικ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ