Αθλητικά

03 Ιανουαρίου 2021 07:46 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιανουαρίου 2021 14:12

Super League: ποδαρικό στο 2021 με ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Διάβασέ μου το...

Ο Άρης έχει θεωρητικά εύκολο έργο, ενώ ο ΠΑΟΚ αναμετράται στη Λάρισα με την ΑΕΛ. Κανονικά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα παρά τα κρούσματα covid-19.

Super League: ποδαρικό στο 2021 με ντέρμπι στο Καραϊσκάκη
-

Με τις αναμετρήσεις για την 14η αγωνιστική, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 3-4 Ιανουαρίου, η Super League κάνει... ποδαρικό στο νέο έτος.

Στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (3/1, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι πρωταθλητές και πρωτοπόροι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για διατηρήσουν το αήττητο και τη διαφορά από τους «διώκτες» τους, την ώρα που ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Στο μεταξύ, ο δεύτερος της βαθμολογίας Άρης έχει θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει στο «Αθανάσιος Διάκος» την ουραγό Λαμία. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ αναμετράται στη Λάρισα με την ΑΕΛ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Μπορεί η σημερινή αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης να ήταν στον... αέρα, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού», ωστόσο η συνάντηση για την 14η αγωνιστική της Super League στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα διεξαχθεί κανονικά. Και αυτό γιατί τα συνολικά αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού μοριακού ελέγχου που έκαναν σήμερα το πρωί οι «πράσινοι» έδειξαν μόνο τα τέσσερα κρούσματα που ήταν ήδη γνωστά από την αμέσως προηγούμενη εξέταση και ως εκ τούτου το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στη Super League:

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/1/2021

«Απ. Νικολαΐδης» 15:00 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Παναιτωλικού 15:00 Παναιτωλικός-ΟΦΗ

Αλκαζάρ 17:15 ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

«Οι Ζωσιμάδες» 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης

«Γ. Καραϊσκάκης» 19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/1/2021

Πανθεσσαλικό 17:15 Βόλος-Ατρόμητος

«Αθ. Διάκος» 19:30 Λαμία-Άρης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ