Υγεία - Περιβάλλον

27 Δεκεμβρίου 2020 13:02 Τελευταία ενημέρωση : 27 Δεκεμβρίου 2020 20:24

Ο πρώτος εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η Ευσταθία Καμπισιούλη ειναι η γυναίκα που έκανε το πρώτο στην χώρα μας εμβόλιο προστασίας απο τον κορονοϊό.

Ο πρώτος εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα (εικόνες)
-

Η νοσηλεύτρια  σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ευσταθία Καμπισιούλη ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα κατά του κορονοϊού, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Ευσταθία Καμπισιούλη που έκανε το εμβόλιο είναι έμπειρη νοσηλεύτρια με δύο και πλέον δεκαετίες προϋπηρεσίας στον Ευαγγελισμό.

Αποτελεί μεγάλη τιμή η επιλογή μου να εμβολιαστώ πρώτη ως Ελληνίδα και γυναίκα, και πρώτη ως νοσηλεύτρια κατά της covid-19, δήλωσε στην ΕΡΤ η Ευσταθία Καμπισιούλη. «Στο πρόσωπο μου τιμάται σήμερα όλος ο νοσηλευτικός κλάδος, αλλά και όλη η υγειονομική οικογένεια. Αποτελεί αυτή η τιμητική επιλογή μία αναγνώριση στο έργο και την προσφορά μας». 

Εμβολιασμός - Ευαγγελισμός - ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΜΠΙΣΙΟΥΛΗ

«Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο «Ο Ευαγγελισμός», για τον πρώτο εμβολιασμό στη χώρα μας.

Ακολούθησε ο εμβολιασμός του Μιχάλη Γιοβανίδη, που είναι φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων. Τον κ. Γιοβανίδη συνόδευσε στον "Ευαγγελισμό" η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ