Οικονομία

24 Οκτωβρίου 2020 12:30

Εφαρμογή ΕΦΚΑ: Δείτε τα αναδρομικά με ένα κλικ

Διάβασέ μου το...

Κάθε συνταξιούχος μπορεί να εκτυπώσει άμεσα το Ενημερωτικό Σημείωμα Επιστροφής Μειώσεων Συντάξεων.

Εφαρμογή ΕΦΚΑ: Δείτε τα αναδρομικά με ένα κλικ
-


Mία νέα εφαρμογή, με την οποία οι συνταξιούχοι μπορούν να δουν τα αναδρομικά που δικαιούνται δημιούργησε το υπουργείο Εργασίας μέσω της ιστοσελίδας του ΕΦΚΑ, όπως ανακοίνωσε μέσω twitter ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Βρούτσης.

«Στον νεο ψηφιακό e-ΕΦΚΑ δημιουργήσαμε μια μοναδική εφαρμογή για την εξυπηρέτηση όλων ! Για πρώτη φορά δίνουμε με ένα μόνο κλικ να μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αναδρομικά που θα πάρετε», γράφει χαρακτηριστικά ο Γ. Βρούτσης.

εφαρμογή e-ΕΦΚΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΚΑ, μέσω της εφαρμογής ο κάθε συνταξιούχος μπορεί να εκτυπώσει άμεσα το δικό του «Ενημερωτικό Σημείωμα Επιστροφής Μειώσεων Συντάξεων».

Όπως αναφέρει ο ΕΦΚΑ, «στο πλαίσιο της πληρέστερης, αναλυτικότερης και έγκυρης ενημέρωσης των συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ σχετικά με τα αναδρομικά ποσά που έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς τους, η Διοίκηση του Φορέα έθεσε σε λειτουργία μία νέα εφαρμογή, μέσω της οποίας ο κάθε συνταξιούχος μπορεί να εκτυπώσει άμεσα το δικό του «Ενημερωτικό Σημείωμα Επιστροφής Μειώσεων Συντάξεων».

Η νέα εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) και εμφανίζεται ως εξής:

εφαρμογή e-ΕΦΚΑ

Στόχος της Διοίκησης του Φορέα παραμένει η ψηφιοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών με βάση τις διαμορφούμενες ανάγκες συνταξιούχων και ασφαλισμένων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ