Κόσμος

23 Οκτωβρίου 2020 17:54

Αμερικανικές εκλογές: το δεύτερο debate Τραμπ - Μπάιντεν (υπότιτλοι)

Διάβασέ μου το...

Δείτε με ελληνικούς υπότιτλους, την τελευταία τηλεμαχία των υποψηφίων για το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ, που μετέδωσε ζωντανά ο ΑΝΤ1, τα ξημερώματα, με παράλληλη μετάφραση.

Αμερικανικές εκλογές: το δεύτερο debate Τραμπ - Μπάιντεν (υπότιτλοι)
-

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών με το κύρος, την αξιοπιστία και τη μαχητικότητά του, ο ΑΝΤ1 δηλώνει «παρών» σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ειδησεογραφίας και εκτός συνόρων.

Στον δρόμο για τις αμερικανικές εκλογές, ο ΑΝΤ1, μαζί με το δημοσιογραφικό και τεχνικό του δυναμικό, βρίσκεται σε ετοιμότητα για την πιο έγκυρη και έγκαιρη καταγραφή των εξελίξεων, μεταδίδοντας, μεταξύ άλλων, όλες τις τηλεοπτικές προεκλογικές αναμετρήσεις για την 59η προεδρική εκλογή των Η.Π.Α., στις 3 Νοεμβρίου.

Σήμερα, 23 Οκτωβρίου, ο ΑΝΤ1 και ο Ant1news.gr μετέδωσαν, στις 04:00, ζωντανά και με ταυτόχρονη μετάφραση, την τηλεοπτική προεκλογική αναμέτρηση των Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν, με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά (δείτε ΕΔΩ το βίντεο).

Στο παρακάτω βίντεο, δείτε το δεύτερο και τελευταίο debate των υποψηφίων για την Προεδρία των ΗΠΑ, με ελληνικούς υπότιτλους:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ