Οικονομία

03 Σεπτεμβρίου 2020 11:42 Τελευταία ενημέρωση : 03 Σεπτεμβρίου 2020 19:58

Κορονοϊός: Σε καραντίνα Άδωνις - Παπαθανάσης

Διάβασέ μου το...

Η ανακοίνωση για την κατ΄ οίκον απομόνωση των δύο κυβερνητικών στελεχών, που θα συνόδευαν τον Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη.

Κορονοϊός: Σε καραντίνα Άδωνις - Παπαθανάσης
-

Σε απομόνωση στο σπίτι τους βρίσκονται ήδη από το πρωί της Πέμπτης οι Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης οι οποίοι συναντήθηκαν χτες με επενδυτή από το εξωτερικό ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τα δύο κυβερνητικά στελέχη δεν συμμετείχαν τελικά στην αποστολή υπό τον πρωθυπουργό ο οποίος θα βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκηστο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέροντας τα εξής:

"Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης. 

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί".

Σε κατ΄ οίκον απομόνωση τέθηκε και ο Υπ. Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης. Παράλληλα, από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώθηκε ότι σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε κτιριακές εγκαταστάσεις του.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ