Αθλητικά

31 Μαρτίου 2020 11:27

Μάρτινς σε οπαδούς του Ολυμπιακού: μείνετε δυνατοί κι όλα θα πάνε καλά

Διάβασέ μου το...

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αφού απένειμε τα εύσημα σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, έδωσε ραντεβού στο «Καραϊσκάκης», σε λίγο καιρό

Μάρτινς σε οπαδούς του Ολυμπιακού: μείνετε δυνατοί κι όλα θα πάνε καλά

Μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους να μείνουν σπίτι τους και... δυνατοί έστειλε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε στα ελληνικά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τις υπηρεσίες τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού

Θα ήθελα ν' απευθύνω ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες για να παραμείνουν σταθεροί και δυνατοί και να μείνουν σπίτι. Είναι σημαντικό να συνεχίζουν να το κάνουν για την ασφάλεια όλων μας.

Η ανθρώπινη ζωή είναι κάθε μέρα και πιο σημαντική και πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Τους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τους βοηθούς, τους υπαλλήλους, που συνεχίζουν να δείχνουν μεγάλη υπευθυνότητα και μεγάλη αφοσίωση ώστε να προστατεύσουν όλο κι περισσότερες ανθρώπινες ζωές.

Σε αυτούς και τολμώ να το πω στα ελληνικά, "Ευχαριστώ πάρα πολύ". Ήταν και είναι εξαιρετικοί. Το τελευταίο μου μήνυμα είναι προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Να μείνετε δυνατοί, όλα θα πάνε καλά. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό όλοι θ' αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκης"

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ