Υγεία - Περιβάλλον

25 Μαρτίου 2020 20:18

Επέστρεψε νικητής στην Ελλάδα ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Το “ευχαριστώ” των γονιών του σε όσους βοήθησαν για να μεταβεί το παιδί στη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε ειδική γονιδιακή θεραπεία.

Επέστρεψε νικητής στην Ελλάδα ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ (βίντεο)
-

Μέσα σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περνά η Ελλάδα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μία ευχάριστη είδηση ήρθε να σκορπίσει χαμόγελα: Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία και ταξίδεψε στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία, επέστρεψε νικητής στην Ελλάδα.

Η επιστροφή του, το μεσημέρι της Κυριακής, έγινε υπό άκρα μυστικότητα, δεδομένου ότι το αγοράκι ανήκει στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες και πρέπει να προστατευθεί από τον COVID-19.

Οι γονείς του ανήρτησαν στα social media ένα βιντεοσκοπημένο μήνυνμα, στο οποίο ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν για να καλυφθεί  το τεράστιο ποσό που χρειαζόταν για τη μετάβαση του παιδιού τους στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Όπως είπαν, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι καλύτερα ήδη και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Όσον αφορά στην κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία κορονοϊού, απηύθυναν έκκληση σε όλους να μείνουν στο σπίτι και να κάνουν υπομονή.