Κοινωνία

10 Φεβρουαρίου 2020 18:48 Τελευταία ενημέρωση : 10 Φεβρουαρίου 2020 22:25

Φονικό στην Κρήτη: Πυροβόλησαν πατέρα και γιο

Διάβασέ μου το...

Νέο αιματηρό επεισόδιο, αυτήν την φορά σε χωριό του Λασιθίου.

Φονικό στην Κρήτη: Πυροβόλησαν πατέρα και γιο
-

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στις Κουρούνες Λασιθίου, όπου ένας άνδρας έπεσε νεκρός από σφαίρες και τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι δύο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, από το αιματηρό περιστατικό τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 73χρονος άνδρας ενώ ένας δεύτερος, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

"Ο ένας άνδρας εξέπνευσε επί τόπου ενώ ο δεύτερος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μας σε σοβαρή κατάσταση και εισήχθη στο χειρουργείο" δήλωσε στο ekriti.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μανόλης Ανδρεαδάκης και συμπλήρωσε ότι "υπάρχει και ένας τρίτος τραυματίας, ο οποίος όμως τραυματίστηκε ελαφρά".

Σύμφωνα με πληροφορίες  νεκρός, είναι ο πατέρας και ο σοβαρά τραυματίας είναι ο γιος, 45 ετών. Για τον τρίτο τραυματία, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες.

Ο δράστης φέρεται να είναι είναι ένας 43χρονος, του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά στις Αρχές, διαφεύγει όμως μέχρι στιγμής της σύλληψης.

Αίτιο του “μακελειού” όπως φαίνεται ήταν κτηματικές διαφορές που είχε ο 43χρονος με το θύμα και τον γιο του.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες εξετάζουν τις αιτίες του τραγικού συμβάντος ανάμεσα σε κτηνοτρόφους ενώ αναμένεται και ο ιατροδικαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ