Αθλητικά

09 Φεβρουαρίου 2020 23:13

24ο All Star Game: Θέαμα, διασκεδαστικές φάσεις και συγκίνηση (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ποια ομάδα επικράτησε. Ποιοι κέρδισαν στους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων. Παίκτες και θεατές τίμησαν την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του.

24ο All Star Game: Θέαμα, διασκεδαστικές φάσεις και συγκίνηση (εικόνες)
-

Συγκίνηση, θέαμα, διασκεδαστικές φάσεις και τις κερκίδες του γηπέδου, σχεδόν, γεμάτες, χαρακτήρισαν τη σημερινή, κεντρική, αναμέτρηση για το 24ο All Star Game. Στη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, στο κλειστό «Δύο Αοράκια», στο Ηράκλειο, στην οποία η ομάδα του Γιόνας Ματσιούλις επικράτησε επί αυτής του Νικ Καλάθη με 109-104. 

Το παιχνίδι άρχισε με τους συμμετέχοντες και τους θεατές να τιμούν τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνας, οι οποίοι σκοτώθηκαν πρόσφατα σε αεροπορικό δυστύχημα. Από τα χαριτωμένα στη διάρκειά της μάχης, επίσης, αποτέλεσε η είσοδος στο παρκέ και τα καλάθια που πέτυχαν, οι μικροί γιοι του Νικ Καλάθη και του προπονητή της ΑΕΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, Λουκ και Γιώργος, αντίστοιχα.

All Star Game - 2020

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι πρόεδροι του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ , Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Ανδρέας Γλυνιαδάκης, αντίστοιχα, βράβευσαν τις Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ. Αμφότερες, υπενθυμίζεται, έπαιξαν στην πρώτη μέρα του All Star Game, αποτελώντας μέλη της ομάδας των All Time Stars , η οποία κοντραρίστηκε με τους Rising Stars.

Στο καθαρά πρακτικό κομμάτι, το σύνολο του Γιόνας Ματσιούλις ήταν αποδοτικότερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έφτασε στο τελικό θετικό αποτέλεσμα, έχοντας κορυφαίο τον Κώστα Μήτογλου.

All Star Game - 2020

Τα δεκάλεπτα: 40-45, 59-63, 84-88, 104-109

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΗ (Ηλίας Παπαθεοδώρου-Σωτήρης Μανωλόπουλος): Φρανκκαμπ 9 (3), Κατσίβελης 2, Παππάς 5 (1), Μπάντζαρης 6 (2), Κ. Μπράουν 3 (1), Ρας 12 (4), Φίλερ 14, Γκρέι 2, Τόμας 15 (3), Φιλιππάκος 6, Καλάθης 6, Γουίλεϊ 4, Σάμιουελς 12 (2), Καββαδάς 8, Σχορτσιανίτης 

ΟΜΑΔΑ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ (Μάκης Γιατράς-Βαγγέλης Ζιάγκος): Φριντέτ 9 (3), Ράις 6 (2), Παπαδάκης, Μπ. Μπράουν 6 (2), Χάνλαν 12 (4), Γιαννόπουλος 6 (2), Μποχωρίδης 10, Καράμπουλας 9 (3), Ματσιούλις 11, Αγκμπελέσε 6, Σλότερ 4, Μαυροκεφαλίδης 2, Μήτογλου 19 (1), Παπαγιάννης 9 (1)

MVP ο Μήτογλου 

All Star Game - 2020

Ο Κώστας Μήτογλου λειτούργησε καταλυτικά, ώστε η ομάδα του Γιόνας Ματσιούλις να κερδίσει σήμερα αυτή του Νικ Καλάθη, στο 24ο All Star Game, με συνέπεια να κερδίσει δίκαια τον τίτλο του πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης, στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τελείωσε το ματς με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. 

Ο Μπόμπι Μπράουν νικητής στα τρίποντα 

Άρχισε τελευταίος στη διαδικασία, τερμάτισε, όμως, πρώτος! Ο Μπόμπι Μπράουν ήταν ο νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων στο 24ο All Star Game, που διεξάγεται στο κλειστό «Δύο Αοράκια», στο Ηράκλειο. Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, με 26 πόντους, κέρδισε στον τελικό, το Κόνερ Φράνκαμπ, του Ρεθύμνου, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους. 

All Star Game - 2020

Ο Μπράουν, για να προκριθεί στον τελικό, μετά τον προκριματικό, κοντραρίστηκε σε δύο μπαράζ με τον Κώστα Παπαδάκη, του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων, στον αγώνα της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης, ανάμεσα στους Rising Stars και τους All Time Stars. 

Νικητής στα καρφώματα ο Παπαγιάννης

Το ελληνικό... αίμα επικράτησε στον διαγωνισμό καρφωμάτων στο 24ο All Star Game! Ο Γιώργος Παπαγιάννης, του Παναθηναϊκού, αν και δεν ήταν στους αρχικά δηλωθέντες, στον τελικό της διαδικασίας, στο ημίχρονο του αγώνα της διοργάνωσης, ανάμεσα στην ομάδα του Νικ Καλάθη και την ομάδα του Γιόνας Ματσιούλις, επικράτησε με 45 βαθμούς, κερδίζοντας τον Παναγιώτη Φιλιππάκο της Δάφνης (Α2). Άκυρες ήταν οι προσπάθειες για τους Τζέικομπ Ουάϊλι και Σαμάρντο Σάμιουελς. 

All Star Game - 2020