Αθλητικά

08 Φεβρουαρίου 2020 21:45

Πανιώνιος – Ξάνθη: Όλα… μηδέν στη Νέα Σμύρνη

Διάβασέ μου το...

Οι «κυανέρυθροι» παραμένουν «κολλημένοι» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η ακριτική ομάδα... έπιασε τον ΟΦΗ.

 Πανιώνιος – Ξάνθη: Όλα… μηδέν στη Νέα Σμύρνη
-

Σε ένα σκληρό και πολύ κακό ποιοτικά ματς, στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League. Οι «κυανέρυθροι» παραμένουν «κολλημένοι» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η ακριτική ομάδα έπιασε στην προνομιούχο έκτη θέση τον ΟΦΗ. 

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με κεφαλιά του Στάρτζεον που πέρασε άουτ, αλλά στη συνέχεια του α΄ μέρους ο Πανιώνιος ήταν πιο επικίνδυνος, κυρίως χάρη στον Αραμπούλι, ο οποίος υποχρέωσε τον Αμπάντ σε δύσκολη απόκρουση στο 15΄, στην καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου. Μετά την ανάπαυλα η Ξάνθη ήταν καλύτερη, απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Τερκί, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κότνικ μπλόκαρε σταθερά το επικίνδυνο σουτ του Ντε Αμορίμ, στην τελευταία αξιόλογη φάση του παιχνιδιού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ - SUPER LEAGUE

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Λυμπεράκης, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Τσιλούλης (85΄ Γρίβας), Κόρμπος (79΄ Μιλόγεβιτς), Εμμανουηλίδης (89΄ Σιντί Αλί), Οικονομίδης, Αραμπούλι, Παπανικολάου

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Αμπάντ, Μπαριέντος (27΄ Μουλέν), Κασάδο, Καρασαλίδης, Κάστρο, Καμαρά, Τερκί, Σόσα, Τεσέιρα, Τζουρίτσκοβιτς (71΄ Ντε Αμορίμ), Στάρτζεον (85΄ Φοσέ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ