Κοινωνία

04 Φεβρουαρίου 2020 21:42 Τελευταία ενημέρωση : 04 Φεβρουαρίου 2020 23:49

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο εκδότη εφημερίδας (βίντεο)
-

Έκρηξη σημειώθηκε στο αυτοκίνητο του εκδότη της εφημερίδας "Παρασκήνιο" Νίκου Καραμανλή, στη διασταύρωση των οδών Ραιδεστού και Αγίας Βαρβάρας στην Αγία Βαρβάρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκδότης βρισκόταν για φαγητό μέσα στην ταβέρνα. 

Σύμφωνα με περίοικους ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις και το αυτοκίνητο, μάρκας Jaguar, τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, ενώ έσπασαν τα τζάμια της ταβέρνας.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και άνδρες της Αστυνομίας.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. 

Τον Δεκέμβριο του 2017 ο Νίκος Καραμανλής είχε εντοπίσει χειροβομβίδα στην αυλή του σπιτιού του στα Βριλήσσια, την οποία είχαν πετάξει άγνωστοι.

βόμβα - αυτοκίνητο - Αγία Βρβάρα

Ο εκδότης σε δηλώσεις του είπε ότι πήγε στην περιοχή μαζί με δύο φίλους για φαγητό και με το που μπήκαν μέσα στο μαγαζί άκουσαν μια έκρηξη απ' έξω. «Βγήκαμε και είδαμε το αμάξι να καίγεται.... Οι άνθρωποι που ήταν έξω μας είπαν ότι μια μηχανή με δύο άτομα σταμάτησε δίπλα από το ΙΧ, το έσπασαν και πέταξαν μέσα μια βόμβα... ο θόρυβος ήταν πολύ δυνατός».

Ο Νίκος Καραμανλής υπενθύμισε ότι πριν από ενάμιση χρόνο άγνωστοι είχαν πετάξει μια χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του και σε ερώτηση αν υποπτεύεται κάποιους απάντησε: «Μπορώ να κάνω χίλιες εικασίες αλλά δεν έχω αποδείξεις. Είναι δουλειά της Αστυνομίας να ψάξει να βρει τι έγινε».

βόμβα - αυτοκίνητο - Αγία Βρβάρα

βόμβα - αυτοκίνητο - Αγία Βρβάρα

έκρηξη βόμβας - Αγία Βαρβάρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ