Κοινωνία

03 Φεβρουαρίου 2020 13:23

Φονικό στο Νέο Σούλι: το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Διάβασέ μου το...

Τι έδειξαν οι έρευνες του ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό του 41χρονου. Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος από την αστυνομία. Ποιο το κίνητρο του δράστη.

Φονικό στο Νέο Σούλι: το χρονικό του άγριου εγκλήματος
-

Στη σύλληψη του 40χρονου, ο οποίος είχε προσαχθεί νωρίτερα το πρωί στην Ασφάλεια Πατρών, στο πλαίσιο ερευνών για τον θάνατο του 41χρονου στην περιοχή Νέο Σούλι, προχώρησε η αστυνομία, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος διέρρηξε σήμερα τα ξημερώματα επιχείρηση του 40χρονου, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές σε κάμερα ασφαλείας.

Όταν ο 40χρονος πήγε στην επιχείρησή του για να δει τι συμβαίνει, τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στην συνέχεια, ο 40χρονος, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον του 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που εξέτασε την σορό του 41χρονου, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο, στο ύψος της καρδιάς.

Πάτρα - έγκλημα

Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, στον τόπο του περιστατικού, βρήκαν ένα πιστόλι οπλισμένο με ένα φυσίγγιο, δύο κάλυκες και μια βολίδα πυροβόλου όπλου, ενώ δίπλα από τον νεκρό βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο και ένα γεωργικό εργαλείο (κλαδευτήρα).

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 40χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν, 67 φυσίγγια πιστολιού, δύο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο τυφέκιο, δύο μαχαίρια επιβίωσης και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί για την υπόθεση, εξετάζουν το ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν προσωπικές διαφορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ