Αθλητικά

30 Ιανουαρίου 2020 23:16

“Τροχάδην” για επαφές με FIFA και UEFA

Text to Speech

Στον απόηχο όσων είπε ο Πρωθυπουργός στην Βουλή, οργανώνεται η συνάντηση με τους επικεφαλής των Ομοσπονδιών.

“Τροχάδην” για επαφές με FIFA και UEFA

   

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε απόψε από το βήμα της Βουλής μνημόνιο συνεργασίας με τις δύο υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές, FIFA και UEFA, προκειμένου να συνταχθεί «μνημόνιο ανάταξης και ανασύνταξης του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρωθυπουργός, ο οποίος προειδοποίησε ακόμη και με διακοπή του πρωταθλήματος ή και με ποδοσφαιρικό "Grexit".

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ελληνικό κλιμάκιο αναμένεται να μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στην έδρα της UEFA (Νιόν, Ελβετία) προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος για την έλευση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στην Αθήνα. Εκείνο που μένει να διευκρινιστεί είναι αν ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, συναντηθεί με την ελληνική κυβέρνηση μαζί με τον Τσέφεριν ή σε διαφορετικό χρόνο.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο να περάσει ολοκληρωτικά υπό την επίβλεψη των FIFA - UEFA για τα προσεχή χρόνια, ενώ θα καλέσει τις δύο ποδοσφαιρικές Αρχές να λάβουν τις όποιες αποφάσεις απαιτούν οι περιστάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ