Πολιτική

21 Ιανουαρίου 2020 21:51 Τελευταία ενημέρωση : 22 Ιανουαρίου 2020 00:07

Τρύφων Αλεξιάδης: τα νεότερα για την υγεία του και το μήνυμά του από το νοσοκομείο

Διάβασέ μου το...

Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο για το περιστατικό με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ίδιος έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Τρύφων Αλεξιάδης: τα νεότερα για την υγεία του και το μήνυμά του από το νοσοκομείο
-

Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο που διακομίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή.

Το Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηματάς, αναφέρει πως ο κ. Αλεξιάδης προσήλθε στις 21/1/2020 και ώρα 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά Ιατρεία του Γ.Ν.Α. "Γ. Γεννηματάς" για επεισόδιο απώλειας συνείδησης. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του νοσοκομείου, έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο.

Ο βουλευτής, ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τις ευχές που δέχτηκε, μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

«Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Τρύφων Αλεξιάδης

Ο κ. Αλεξιάδης διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματάς έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πρώτες βοήθειες του παρασχέθηκαν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν την ιδιότητα του γιατρού.

Ο Τ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο τη Βουλής, απ' όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Γενικό Κρατικό. Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ διακόπηκε.

Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται ο Τ. Αλεξιάδης, επισκέφθηκε στις 11 το βράδυ ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λευτέρη Μπούλια, ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του κ. Αλεξιάδη


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ