Αθλητικά

21 Ιανουαρίου 2020 19:50

Παναθηναϊκός: έφθασε και υπογράφει ο Αγιούμπ

Διάβασέ μου το...

Ο Αγιούμπ θα ανακοινωθεί την Τετάρτη από τους «πράσινους» και θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τον Ατρόμητο...

Παναθηναϊκός: έφθασε και υπογράφει ο Αγιούμπ
-

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Γιασίν Αγιούμπ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2023.

O ατζέντης του διεθνούς Μαροκινού μέσου, Τζον Φέλντμαν ολοκλήρωσε τον τελικό κύκλο των διαπραγματεύσεων με τη Φέγενορντ για τη λύση του συμβολαίου του πελάτη του, συμφωνώντας και το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει από τον ολλανδικό σύλλογο (λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ) και το μεσημέρι της Τρίτης μπήκε μαζί με τον 26χρονο μέσο στο αεροπλάνο για την Αθήνα. Η πτήση της «KLM» προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 17:00 (με καθυστέρηση μισής ώρας) με τον οδηγό του Παναθηναϊκού, Ηλία Λυμπερόπουλο να υποδέχεται τον Μαροκινό μέσο και τον εκπρόσωπό του.

Ο Αγιούμπ θα περάσει από ιατρικά τεστ κι το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (22/1) αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» που θα έχει διάρκεια 3,5 χρόνια κι ετήσιες απολαβές περίπου 450.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους).

Εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Αγιούμπ θα ανακοινωθεί αύριο (Τετάρτη) από τους «πράσινους» και θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ (19:30), για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την 20η αγωνιστική της Superleague.

Από την Πέμπτη (23/1) θα ξεκινήσει προπονήσεις με το «τριφύλλι» κι εφόσον ο Γιώργος Δώνης διαπιστώσει πως ο 26χρονος μέσος βρίσκεται στον βαθμό ετοιμότητας που επιθυμεί, αναμένεται να τον βάλει αμέσως στην αγωνιστική… εξίσωση του Παναθηναϊκού, συμπεριλαμβάνοντάς τον στην αποστολή για το σαββατιάτικο (25/1) παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «AEL FC Arena».

ΓΙΑΣΙΝ ΑΓΙΟΥΜΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ