Υγεία - Περιβάλλον

20 Ιανουαρίου 2020 10:14

Διθύραμβοι για το ΚΥ Πάτμου από… Γαλλίδα βουλευτή!

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρει σε επιστολή της για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, αλλά και την συμπεριφορά του προσωπικού.

Διθύραμβοι για το ΚΥ Πάτμου από… Γαλλίδα βουλευτή!
-

Θερμά ευχαριστήρια εκφράζει με επιστολή της η Γαλλίδα κ. Εlisabeth Toutut- Picard στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και στην ομάδα του ασθενοφόρου, για την έγκαιρη και επιστημονική αντιμετώπιση του ατυχήματος που της συνέβη στο νησί μας. 

Εκτός από τα θερμά ευχαριστήρια διθυραμβικά είναι τα σχόλια της για την ποιότητα της ιατρικής φροντίδας που της παρείχαν και της αλληλεγγύης που έδειξαν όλοι, από το προσωπικό του ασθενοφόρου που την μετέφερε μέχρι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η Elisabeth Toutut-Picard είναι Γαλλίδα  πολιτικός που εκπροσωπεί την La Republique En Marche! Εκλέχθηκε στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση στις 18 Ιουνίου 2017, αντιπροσωπεύοντας την 7η εκλογική περιφέρεια του τμήματος Haute-Garonne.  

Το καλοκαίρι έπεσαν με τον σύζυγο της θύμα τροχαίου (17 Αυγούστου 2019)  στην Πάτμο. Κι ενώ ο σύζυγος της είχε επιπόλαιους τραυματισμούς εκείνη έφερε τραύματα στην κνήμη και στην περόνη τα οποία έχρηζαν άμεσης χειρουργικής αντιμετώπισης.

Πάτμος - Κέντρο Υγείας - Γαλλία - Βουλευτής - ΚΥ Πάτμου


Σχολιάζοντας η κ. Εlisabeth Toutut-Picard στην επιστολή της αναφέρει ότι οι σωστές πρώτες εκείνες ιατρικές και χειρουργικές επεμβάσεις ήταν αποφασιστικές για την υπόλοιπη ιατρική και χειρουργική φροντίδα κατά την επιστροφή της στη Γαλλία και σε αυτές οφείλει ότι  μπορεί να περπατήσει σήμερα με πατερίτσες αλλά είναι βέβαιη ότι θα μπορέσει να περπατήσει χωρίς αυτές σε λίγους μήνες. 

Όλα αυτά δεν τα κρίνει τυχαία η κ. Εlisabeth Toutut- Picard αλλά όπως τονίζει «είμαι σε θέση να εκτιμήσω την αποτελεσματικότητα γιατί πέρασα την επαγγελματική μου καριέρα στα νοσοκομεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλησα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εσας για την κινητοποίησή και την καλοσύνη σας. Ιδιαίτερη ευχαριστία στον νεαρό γιατρό και την ομάδα του ασθενοφόρου που κατάφεραν με αυτοπεποίθηση να τηρήσουν το πρωτόκολλο φροντίδας παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής μου».

Πηγή: patmostimes.gr