Αθλητικά

07 Ιανουαρίου 2020 20:17 Τελευταία ενημέρωση : 07 Ιανουαρίου 2020 22:58

Η οδηγός που παρέσυρε τον οπαδό: Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω…

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του άτυχου νέου. Φίλαθλοι αφήνουν λουλούδια και κεριά στην μνήμη του.

Η οδηγός που παρέσυρε τον οπαδό: Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω…
-

 

«Είμαι απίστευτα σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη. Βρέθηκα στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Δυστυχώς ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να πράξω οτιδήποτε διαφορετικό. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον τελείως άδικο θάνατο ενός νέου ανθρώπου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω…», αναφέρει σε γραπτή δήλωση, που διένειμε ο δικηγόρος της, η 26χρονη οδηγός, η οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητο της τον νεαρό φίλαθλο από την Βουλγαρία, ο οποίος κυνηγημένος από χούλιγκανς, «έσβησε» στην άσφαλτο.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, έδειξε ως αιτία θανάτου του 28χρονου, τις βαρύτατες κακώσεις σε ζωτικά όργανα, που προκλήθηκαν από τα ελαστικά του οχήματος της νεαρής γυναίκας.  Η 26χρονη, που σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερη, βρίσκεται σε σοκ.

Η άγρια συμπλοκή ξεκίνησε κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η παρέα από τη Βουλγαρία έτρεξε για να γλιτώσει από τη μανία των κουκουλοφόρων που τους χτυπούσαν με σιδερολοστούς. Ο 28χρονος, χτυπημένος, έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου και τότε πέρασε από πάνω του το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή.

Νεκρός οπαδός - Λουλούδια - Θεσσαλονίκη

Νεκρός οπαδός - Λουλούδια - Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΚΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

Λουλούδια, κεριά και φανέλες της ομάδας του Άρη, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 28χρονος, θυμίζουν τον τραγική κατάληξη της ωμής οπαδικής βίας, που κόστισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο.

Συγκινητική είναι και η κίνηση των πραγματικών φιλάθλων, που άφησαν κασκόλ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 28χρονος.

Δημόσια, πήρε θέση για τον τραγικό θάνατο του νεαρού, ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος.

Κυριάκος Κυριάκος - Οπαδική βία 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΚΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΚΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

Νεκρός οπαδός - Λουλούδια - Θεσσαλονίκη

Οι δυο νεαροί, που έχουν συλληφθεί και φέρονται να συμμετείχαν στη συμπλοκή που οδήγησε τον 28χρονο στο θάνατο, αναμένεται να απολογηθούν σε ανακριτή την Πέμπτη, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

 Οι αστυνομικοί εξέτασαν καρέ-καρέ το υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται σε καταστήματα και κτίρια της περιοχής κι έτσι κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δύο νεαρών που συνελήφθησαν. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για απολογηθούν την Πέμπτη σε ανακριτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ