Αθλητικά

06 Ιανουαρίου 2020 17:04 Τελευταία ενημέρωση : 06 Ιανουαρίου 2020 21:01

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η οδηγός που παρέσυρε τον 28χρονο οπαδό

Διάβασέ μου το...

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι δύο συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή.

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η οδηγός που παρέσυρε τον 28χρονο οπαδό
-

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Ραντεβού θανάτου ή τυχαία συμπλοκή μεταξύ οπαδών; Οι Αρχές προσπαθούν να φωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 28χρονος από τη Βουλγαρία που, μαζί με φίλους του, είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ο άτυχος νέος διασκέδαζε με την παρέα του σε καφετέρια κοντά στο Μέγαρο μουσικής. Όταν έφυγαν από το μαγαζί, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους με ρόπαλα και σιδερολοστούς.

Ο νεαρός ξυλοκοπήθηκε άγρια, έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου. Διερχόμενη οδηγός πέρασε από πάνω του με το αυτοκίνητό της. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 28χρονος, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις. Δύο νεαρών που σύμφωνα με την Αστυνομία είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο και της οδηγού που εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΚΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

Στους δύο συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση, ασκήθηκαν διώξεις για θανατηφόρα σωματική βλάβη και συνέργεια σε σκοπούμενη σωματική βλάβη. Οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη. Στην 26χρονη οδηγό, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερη.

Δύο φίλοι του 28χρονου, που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα, πήραν εξιτήριο. Οι Αρχές προσπαθούν τώρα να ταυτοποιήσουν και τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ