Κοινωνία

11 Δεκεμβρίου 2019 10:48

Αλβανός δραπέτης έκοψε το “βραχιολάκι” και εξαφανίστηκε (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό του Αλβανού δραπέτη, αλλά και ενός κρατουμένου στις Φυλακές Δομοκού που δεν γύρισε από άδεια.

Αλβανός δραπέτης έκοψε το “βραχιολάκι” και εξαφανίστηκε (εικόνες)
-

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς Αλβανός που εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών ΙΧ, έκοψε το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» και εξαφανίστηκε.

Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ότι ο δραπέτης έκοψε το σύστημα παρακολούθησης, σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υποδιευθύνσεις και οι συνοριακοί σταθμοί προκειμένου να μπλοκαριστεί πριν καταφέρει να βγει εκτός Ελλάδας 

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, κοντά στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, ενώ ο καταζητούμενος βρισκόταν σε εκπαιδευτική άδεια. Από τις δικαστικές αρχές για να παρακολουθήσει τα μαθήματά του, είχε τεθεί ο όρος να φέρει «βραχιολάκι», ηλεκτρονικό δηλαδή σύστημα επιτήρησης των κινήσεών του, το οποίο επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει η εταιρία που αναφέρει στην Αστυνομία που βρίσκεται ο υπόδικος.

Δραπέτης

Φυλακές Δομοκού: Αναζητούν κρατούμενο που δεν γύρισε από άδεια

Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν ακόμα έναν δραπέτη, ο οποίος δεν επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού  μετά από άδεια που είχε λάβει.

Πρόκειται για 41χρονο αλλοδαπό που εξέτιε ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, αρπαγή, απάτη, διακεκριμένη κλοπή και παράνομη οπλοφορία.

Ο κρατούμενος έπρεπε να επιστρέψει στις 10 Δεκεμβρίου, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ