Πολιτισμός

09 Δεκεμβρίου 2019 10:28

Θάνος Μικρούτσικος: Το συγκινητικό μήνυμα για την περιπέτεια με την υγεία του (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει στο νοσοκομείο.

Θάνος Μικρούτσικος: Το συγκινητικό μήνυμα για την περιπέτεια με την υγεία του (εικόνες)

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του, ο Θάνος Μικρούτσικος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του ακολούθους για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει τον τελευταίο ενάμιση μήνα μέσα στο νοσοκομείο.

«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. “Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι” που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Μικρούτσικος.

Θάνος Μικρούτσικος - ανάρτηση - νοσοκομείο

Ο Θάνος Μικρούτσικος σε παλιότερη συνέντευξή του τον Ιούνιο του 2018 είχε αναφερθεί στη μάχη του με τον καρκίνο τονίζοντας: «Είναι πολύ γνωστό σε όλους ότι έχω μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που ξεκίνησε τον προηγούμενο Ιούλιο. Κάποιοι συνεργάτες και φίλοι μου είπαν γιατί να μην γίνουν μια-δυο συναυλίες που να έχουν χαρακτήρα αναδρομής στα τραγούδια μου. Δεν θα ήθελα να σηματοδοτήσει αυτό στο μυαλό κάποιου ότι είναι το φινάλε του Θάνου Μικρούτσικου. Η ασθένεια μου είναι πολύ σοβαρή. Είναι μια ασθένεια που αυτονομείται. Βεβαίως, είμαι πολύ δυνατός, το παλεύω χωρίς φόβο αλλά κανείς δεν ξέρει τη συνέχεια της ιστορίας αυτής. Το φινάλε μου δεν το σηματοδοτώ εγώ. Μπορεί ω μη γένοιτο σε έξι μήνες ή ένα χρόνο να μην μπορώ να κάνω συναυλίες. Πάντοτε έλεγα ότι θέλω να τελειώσει αυτός ο κύκλος χωρίς να σέρνομαι. Δεν φοβάμαι τον καρκίνο. Όσο μου περνάει από το χέρι θα τον δυσκολέψω, θα του αλλάξω τον αδόξαστο, θα παίξουμε παιχνίδι μέχρι τέρμα. Ένας καθηγητής πανεπιστημίου είπε "εγώ θα προτείνω να διαβάζεται στους φοιτητές ιατρικής ότι αυτή η είναι η στάση για κάποιον που έχει αυτό το πρόβλημα". Η κατάθλιψη είναι σύμμαχος του καρκίνου. Το αντίθετο τον δυσκολεύει πάρα πολύ».

Θάνος Μικρούτσικος - ανάρτηση - νοσοκομείο

Πηγή: Fthis.gr