Παράξενα

07 Δεκεμβρίου 2019 19:12

Γυναίκα ακροβάτης πέφτει από τα 7,5 μέτρα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η Εβγκένια Ασόνοβα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και είναι αμφίβολο αν θα περπατήσει ξανά.

Γυναίκα ακροβάτης πέφτει από τα 7,5 μέτρα (βίντεο)
-

Σοβαρά τραυματίστηκε η Ρωσίδα ακροβάτης, Εβγκένια Ασόνοβα, κατά τη διάρκεια αγώνα στην Λετονία, καθώς έπεσε από ύψος 7,5 μέτρων.

Το βίντεο με τον σοβαρό τραυματίσμό της Ασάνοβα προκαλεί σοκ. Συγκεκριμένα, φαίνεται η ακροβάτης να κρέμεται στο κενό από ένα σκοινί όταν ξαφνικά σπάει ο μηχανισμός ασφαλείας με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο προστατευτικό στρώμα.

Η πτώση ήταν τόσο σφοδρή και η Ασάνοβα τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική της στήλη. Μάλιστα, η ίδια εκφράζει φόβους ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να περπατήσει ξανά.

Η νεαρή ακροβάτης παραμένει στο νοσοκομείο, καθώς χρειάζεται βοήθεια για να μετακινηθεί.

Η ίδια κατηγορεί τους διοργανωτές για αργή αντίδραση στις κραυγές της καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε γιατρός στον χώρο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

«Δύο από τους σπονδύλους μου έχουν καταστραφεί τελείως. Ο 12ος στο ύψος του στέρνου και ο πρώτος στο κάτω μέρος της πλάτης. Δεν νιώθω τα πόδια μου. Χρειάζομαι καθετήρα. Δεν θα κάνω άλλα χειρουργεία αλλά δεν μπορώ να κουνηθώ μόνη μου» περιγράφει η ίδια την κατάστασή της. Όπως λέει, μιλώντας σε ρωσική εφημερίδα, οι γιατροί δεν μπορούν ακόμα να δώσουν ένα χρονικό πλαίσιο για την αποκατάστασή της.