Τοπικά Νέα

06 Δεκεμβρίου 2019 12:00

Πίτμπουλ ιερέα “κατασπάραξε” ταχυδρόμο στον Βόλο

Διάβασέ μου το...

Ήταν τέτοια η μανία του αγριεμένου σκύλου που πνίγηκε από το σχοινί με το οποίο προσπάθησαν κάποιοι περαστικοί να τον απομακρύνουν...

Πίτμπουλ ιερέα “κατασπάραξε” ταχυδρόμο στον Βόλο
-

Με τραύματα σε όλο του το σώμα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, ένας 55χρονος ταχυδρόμος, μετά από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο ράτσας πίτμπουλ, το πρωί της Πέμπτης, σε περιοχή του Βόλου.

Ο ταχυδρόμος περνούσε έξω από το σπίτι 46χρονου, στα Κήπια Ανακασιάς, που δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα, με αποτέλεσμα ο σκύλος να βγει από το σπίτι και να επιτεθεί στον 55χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε η επέμβαση και περιοίκων, προκειμένου ο σκύλος να σταματήσει να δαγκώνει τον 55χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος είναι ιερέας της περιοχής, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου για πρόκληση σωματικών βλαβών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπαθούσε για ώρα να χωρίσει τον σκύλο από τον άτυχο ταχυδρόμο. Τις φωνές του άκουσαν υπάλληλοι σε γειτονικές επιχειρήσεις και έσπευσαν στο σημείο πάνω από τέσσερα άτομα. Έδεσαν με τριχιά τον σκύλο από τον λαιμό κι άρχισαν να τον τραβούν για να τον απομακρύνουν από τον ταχυδρομικό, που στο μεταξύ είχε χάσει τις δυνάμεις του. Ήταν, μάλιστα, τέτοια η μανία του σκύλου που τελικά πνίγηκε στην προσπάθειά του να συγκρατήσει το θύμα του...


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ